Grouper la grătar cu pătlagină și Salsa Verde

Grilled Grouper cu Plantains și Salsa Verde este un fără gluten, primar și pescatarian felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 303 calorii. Pentru $1.98 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de pătlagină necoaptă, smântână, salsa îmbuteliată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma smântâna cu conținut scăzut de grăsimi, puteți urma acest fel principal cu Tort De Mâncare Înger ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 73%, acest fel de mâncare este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Grouper la grătar cu Salsa de pepene verde, Fileuri de Grouper la grătar cu Salsa Creolă, și Salsa Verde De Pui La Grătar.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare pentru grătar acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Tăiați pătlagina pe jumătate pe lungime; tăiați fiecare jumătate transversal în 2 bucăți. Pulverizați bucățile de pătlagină cu spray de gătit; grătiți 4 minute pe fiecare parte sau până devin aurii și ușor moi.
Se presară cu 1/8 linguriță sare.
Stropiți peștele cu suc; se presară cu 1/8 linguriță sare și coriandru tocat. Grătiți 4 minute pe fiecare parte sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță. Topiți peștele cu salsa și smântână și serviți cu bucăți de pătlagină.
Garnisiți cu coriandru tocat, dacă doriți.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Alsacia Willm Pinot Gris Reserve. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Alsacia Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.