Grouper cu Jicama și sos de fasole neagră

Grouper cu Jicaman și sos de fasole neagră ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $3.45 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 40g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 346 calorii. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați fasole, suc de lămâie, frunze de coriandru și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este excelent. Încercați Salată De Jicama Cu Fasole Neagră, Salată De Fasole Neagră Jicama, și Mango, J. C. Cama Și Salsa De Fasole Neagră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un robot de bucătărie, combinați fasolea neagră, coriandrul, uleiul de măsline și sucul de lămâie și procesați până la piure. Răsturnați piureul într-o cratiță mică și aduceți-l la foc mic. Se condimentează cu sare și piper și se ia de pe foc.
Într-o tigaie mare, combinați uleiul de măsline cu vinul, scallions, jicama, roșii și poblano și condimentați cu sare și piper. Se fierbe timp de 1 minut. Condimentați fileurile de grup cu sare și piper și aranjați-le în tigaie, cu pielea în jos. Acoperiți și fierbeți la foc moderat până când peștele este doar gătit, 5 până la 6 minute.
Reîncălziți sosul de fasole neagră.
Transferați grupul pe un platou. Strecurați lichidul de gătit în sos, rezervând legumele. Puneți sosul pe farfurii și acoperiți cu grupul și legumele rezervate.
Se ornează cu coriandru și se servește.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Santi Sortesele Pinot Grigio cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Santi Sortesele Pinot Grigio]()
Santi Sortesele Pinot Grigio
Nuanță galbenă de paie, însoțită de un nas concentrat de pere, caise și flori albe. Gustul fructat, cu note de vârf de fructe de piatră, prezintă maturitate și rotunjime bine susținute de o aciditate și savoare elegante, asigurând un finisaj lung și persistent.