Gris Crema
Crema de semolă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 2,35 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 362 calorii. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Dacă aveți semolă, gelatină, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 3 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Helado de ma Inktifz y Crema (înghețată cu cremă de porumb), Semolina halva II, și Semolinan Upma pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Combinați gelatina și apa într-un castron mic și lăsați să se înmoaie timp de 5 minute.
Combinați laptele, zahărul și semolina într-o cratiță medie și dați la fiert, amestecând constant cu o lingură de lemn. Când amestecul ajunge la fierbere, amestecați gelatina înmuiată și vanilia. Puneți deoparte să se răcească complet.
Bateți crema până la vârfuri rigide medii și pliați în amestecul de semolă, lucrând în 3 loturi.
Aliniați tigaia bundt cu cheesecloth umezit.
Se toarnă amestecul uniform în matriță și se dă la frigider până se întărește, aproximativ 2 până la 3 ore.
Desfaceți pe un platou, umpleți centrul cu fructe de pădure proaspete și serviți.