Grillades Peste Pene De Grâu Galben

Grillades Peste Pene De Grâu Galben
Nevoie de un masa de dimineață fără lactate? Grillades peste pene de grâu galben ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 392 calorii, 32g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $1.37 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de făină, usturoi, pană de grâu și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Grillades și crupe, Grits și Grillades, și Grillades și crupe pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați friptura și tăiați în pătrate de 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
2
Combinați făina și condimentul creol într-o pungă mare de congelator din plastic cu fermoar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Până La 12 Creveți Mari (21 Până La 25 De Număr), Decojiți și Devenați, Cu Cozi10 Până La 12 Creveți Mari (21 Până La 25 De Număr), Decojiți și Devenați, Cu Cozi
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
3
Adauga friptura; sigiliu sac, și se agită pentru a uniform strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
4
Se Încălzește 1 Lingură. ulei într-o tigaie mare sau cuptor olandez la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Adăugați jumătate de friptură și gătiți 2 până la 3 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc; scoateți din tigaie. Repetați procedura cu restul de 1 lingură. ulei și friptură rămasă. (Nu scoateți friptura.) Întoarceți friptura gătită în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Se amestecă legumele congelate și următoarele 3 ingrediente. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți, amestecând ocazional, 1 oră și 15 minute sau până când friptura este fragedă. Se toarna peste pene galbene si se serveste imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crupe GalbeneCrupe Galbene
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Sud în meniu? Încercați asocierea cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Fess Parker Santa Barbara Riesling. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 9 dolari.
Fess Parker Santa Barbara Riesling
Fess Parker Santa Barbara Riesling
Note florale și flori portocalii, amestecate cu mirosuri de citrice, piersici, caprifoi și caise ușoare pe nas. Pe palat veți găsi arome de piersici, caise și citrice. Aceste arome se combină pentru a produce un Riesling uscat, dar bine echilibrat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții6
Scor De Sănătate40
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista