Grillades de porc cu sos de jeleu de piper-piersic

Grillades de porc cu sos de jeleu de piper-piersic ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 30g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 404 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,06 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână piper, cotlet de porc, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma Roșia, puteți urma acest fel principal cu Bile De Popcorn Cu Bujor Roz ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Roșii verzi prăjite cu sos de jeleu de piper piersic, Cotlet De Porc Cu Sos De Jeleu De Piper, și Friptură de porc dezosată cu sos de piersică-Moscato.
Instrucțiuni
Presărați carnea de porc cu sare și piper. Gatiti, in loturi, in ulei incins intr-o tigaie mare la foc mediu-mare 3 minute pe fiecare parte sau pana se termina.
Transferați carnea de porc într-o grătar într-o tigaie cu jeleu și păstrați-o caldă într-un cuptor de 200.
Adăugați șalotă și cimbru în tigaie; saut 1 minut sau până se înmoaie. Se amestecă vinul și jeleul de piper până se omogenizează. Se amestecă piersica și roșiile și se gătește, amestecând des, 2 până la 3 minute sau până se încălzește bine.
Se adaugă sare și piper după gust.
Se toarnă sosul peste carne de porc și se servește imediat cu grâu.