Grillades în stil Hunter ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 50g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 460 calorii. Pentru $3.14 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți ciuperci crimini, frunze de dafin, usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma oțetul balsamic, puteți urma acest fel principal cu Înghețată Slabă De Căpșuni ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este uimitor. Încercați Pui în stil vânător, Plăcintă de vită în stil Hunter, și Stilul vânătorului de iepuri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Tăiați carnea de vită și vițel în bucăți de 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
Vitel
2
Combinați făina, sarea kosher și piperul negru proaspăt măcinat într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Măcinat
Sare Kosher
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Așezați fiecare bucată de carne între două foi de folie de plastic și lăsați ușor carnea la o grosime de 1/4 inch cu partea plată a unui pounder de carne, întorcând ocazional carnea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Tenderizer De Carne
Folie De Plastic
4
Înveliți ușor fiecare bucată de carne cu făină condimentată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Condimentată
Carne
5
Încălziți uleiul de măsline într - o oală largă de 5 până la 6 litri, la foc moderat, până când este fierbinte, dar nu fumează. Saut carne (care lucrează în loturi, dacă este necesar), amestecând constant și răsturnând, până se rumenesc uniform și ușor pe ambele părți, 5 până la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Scoateți carnea din tigaie și puneți-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Adăugați ceapa, ardeiul gras, țelina și ciupercile și gătiți, amestecând și răzuind orice bucăți maro din partea de jos și laterală a oalei, până se înmoaie, 5 până la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Ciuperci
țelină
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Adăugați roșiile și usturoiul și gătiți, amestecând frecvent și răzuind fundul și partea laterală a oalei, 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
9
Întoarceți carnea în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
10
Adăugați frunze de dafin, cimbru, rozmarin, sare, cayenne, piper negru, bulion și vin, apoi reduceți focul și fierbeți, parțial acoperit, amestecând ocazional, până când carnea este foarte fragedă, aproximativ 1 1/2 ore. Gustați bulionul și adăugați oțet balsamic pentru a reduce bogăția lichidului de fierbere, dacă doriți.