Grillade În Stil Vânător

Grillade În Stil Vânător
Grillades în stil Hunter ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 50g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 460 calorii. Pentru $3.14 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți ciuperci crimini, frunze de dafin, usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma oțetul balsamic, puteți urma acest fel principal cu Înghețată Slabă De Căpșuni ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este uimitor. Încercați Pui în stil vânător, Plăcintă de vită în stil Hunter, și Stilul vânătorului de iepuri pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați carnea de vită și vițel în bucăți de 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
VitelVitel
2
Combinați făina, sarea kosher și piperul negru proaspăt măcinat într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru MăcinatPiper Negru Măcinat
Sare KosherSare Kosher
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Așezați fiecare bucată de carne între două foi de folie de plastic și lăsați ușor carnea la o grosime de 1/4 inch cu partea plată a unui pounder de carne, întorcând ocazional carnea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Tenderizer De CarneTenderizer De Carne
Folie De PlasticFolie De Plastic
4
Înveliți ușor fiecare bucată de carne cu făină condimentată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină CondimentatăFăină Condimentată
CarneCarne
5
Încălziți uleiul de măsline într - o oală largă de 5 până la 6 litri, la foc moderat, până când este fierbinte, dar nu fumează. Saut carne (care lucrează în loturi, dacă este necesar), amestecând constant și răsturnând, până se rumenesc uniform și ușor pe ambele părți, 5 până la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
6
Scoateți carnea din tigaie și puneți-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Adăugați ceapa, ardeiul gras, țelina și ciupercile și gătiți, amestecând și răzuind orice bucăți maro din partea de jos și laterală a oalei, până se înmoaie, 5 până la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
CiuperciCiuperci
țelinățelină
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
8
Adăugați roșiile și usturoiul și gătiți, amestecând frecvent și răzuind fundul și partea laterală a oalei, 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
9
Întoarceți carnea în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Adăugați frunze de dafin, cimbru, rozmarin, sare, cayenne, piper negru, bulion și vin, apoi reduceți focul și fierbeți, parțial acoperit, amestecând ocazional, până când carnea este foarte fragedă, aproximativ 1 1/2 ore. Gustați bulionul și adăugați oțet balsamic pentru a reduce bogăția lichidului de fierbere, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet BalsamicOțet Balsamic
Piper NegruPiper Negru
Frunze De DafinFrunze De Dafin
RozmarinRozmarin
Piper Cayenne MăcinatPiper Cayenne Măcinat
BulionBulion
CimbruCimbru
CarneCarne
SareSare
VinVin
11
Se ornează cu pătrunjel proaspăt tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel ProaspătPătrunjel Proaspăt
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista