Green Fatoush
Green Fatoush este un vegan rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 233 calorii. Pentru $2.85 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca o garnitură destul de ieftină. 15 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână coajă de tei, ardei iute lungi, salată română și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 98%, acest fel de mâncare este excelent. Green Fatoush, Fripturi prăjite și sos de boabe de piper verde cu cartofi prăjiți și fasole verde, și Paste Pesto verde sfeclă și ridiche verde cu sfeclă prăjită și ridichi sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Puneți scallions și felii de chile într-un castron.
Aruncați frunzele exterioare ale salatei și apoi rupeți-o în bucăți, adăugând în castron.
Bateți coaja de tei și sucul și uleiul într-un castron mic sau ulcior și adăugați o stropire de sare.
Deschideți pâinea pita pe lungime, astfel încât să aveți 4 jumătăți foarte subțiri și așezați-le pe o foaie de copt. Prăjiți-le la cuptor timp de aproximativ 5 minute pentru a le da un pic de crocant; vor deveni de culoare maro auriu, dar fii cu ochii pe ele, deoarece ar putea arde. Scoateți pâinea pita și lăsați-le să se răcească.
Înjumătățiți avocado, îndepărtați piatra și apoi folosind o lingură, scoateți bucăți de avocado pe vasul de salată. Îmbrăcați salata cu sosul de tei și ulei și adăugați majoritatea ierburilor tocate înainte de a arunca cu mâinile pentru a combina. Tăiați cu foarfeca sau rupeți pâinea crocantă pita cu mâinile în triunghiuri aspre și adăugați majoritatea bucăților în salată și aruncați din nou înainte de a decanta într-un castron sau platou de servire. Împrăștiați cu ierburile rămase și pita prăjită.