Gratinul de cartofi al lui Mark Bittman
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați gratinul de cartofi al lui Mark Bittman. Această rețetă servește 4 și costă 44 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 119 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 11 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați frunze de cimbru, cartofi, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este spectaculos. Încercați Mark Bittman Porumb, Brownies-urile lui Mark Bittman, și Mark Bittman ' s Pad Thai pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 375 F.
Puneți crema într-o oală și încălziți până când este fierbinte.
Puneți cartofii și brânza (asigurați-vă că se termină cu brânză) într-un vas mare gratinat sau similar pentru cuptor; presărați fiecare strat de cartofi cu puțină sare, piper și cimbru.
Se toarnă suficientă smântână fierbinte pentru a ajunge la aproximativ trei sferturi din straturile de cartofi.
Se introduce la cuptor și se gătește, netulburat, până când cartofii sunt fragezi (un cuțit cu lamă subțire îi va străpunge cu rezistență mică sau deloc) și blatul se rumeneste frumos, 45 până la 50 de minute.
Serviți imediat sau păstrați cald la cuptor până la 30 de minute.
Gratin de cartofi cu CR Aproxumme fra fra sau smântână. Substitut CR fra fra fra fra fra fra fra sau smântână pentru brânză. (
Întindeți-l între straturi cu o spatulă sau cuțit.)
Cartofi Festonati. Omiteți brânza; veți avea nevoie de mai aproape de 3 căni de cremă.
Presărați 1/2 cană de pesmet proaspăt deasupra după ce ați turnat crema în pas
Cartofi Curry La Cuptor. Înlocuiți laptele de cocos cu smântâna și omiteți brânza.
Adăugați 1/2 ceapă mică, feliată subțire și 2 lingurițe de pudră de curry.
Presărați blatul cu nucă de cocos mărunțită și caju tocat chiar înainte de coacere.