Gratine Sabayon cu prune și miere
Plum - and-Honey Sabayon Gratins ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 284 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,76 USD pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți gălbenușuri de ou, miere r, moscato d ' Asti și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Jeleu De Miere, Prune Și Mure Cu Sorbet De Prune, Smochine braconate cu rozmarin și miere cu Sabayon de tei, și Scones Cu Prune De Miere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți broilerul. Într-o tigaie mare, topiți untul cu 2 linguri de miere la foc moderat până la spumare.
Adăugați prunele și gătiți, întorcându-se ocazional, până se înmoaie și mierea s-a îngroșat ușor, aproximativ 6 minute. Răsturnați prunele și sucurile lor pe o farfurie.
Într-un castron mediu rezistent la căldură, așezat peste o cratiță cu apă clocotită, bateți gălbenușurile de ou, Moscato și restul de 1/4 cană de miere până când amestecul este gros și galben pal, aproximativ 8 minute.
Se ia de pe foc și se bate sabayonul până se răcește ușor, aproximativ 1 minut.
Răzuiește sabayonul în patru feluri de mâncare gratinate de 8 uncii. Se acoperă cu prunele și sucurile lor.
Transferați pe o foaie de copt. Se fierbe la 3 centimetri de foc timp de aproximativ 1 minut, până când sabayonul este auriu și se servește.