Gratin de napi, cartofi și muștar
Gratinul de napi, cartofi și muștar ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană fără gluten și lacto ovo are 380 calorii, 11g de proteine, și 19g de grăsime pe porție. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 9 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Această rețetă de la BBC Good Food necesită cremă dublă, muștar dijon, cartofi și unt. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 72%, ceea ce e bine. Gratin de cartofi și napi, Gratin de cartofi și napi, și Eastham Nap-Gratin De Cartofi sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Umpleți o cratiță cu 500 ml apă, laptele, un vârf bun de sare și o măcinare de piper negru, apoi aduceți la fierbere.
Adăugați napii și cartofii și gătiți timp de 2 minute. Se strecoară, se scurge bine și se usucă.
Încălziți cuptorul la 180C / 160C ventilator / gaz
Ungeți un vas de copt și frecați părțile laterale cu usturoi pentru a adăuga doar o notă de aromă.
Se amestecă smântâna și muștarul într-un castron mare, se adaugă cartofii și Napul, se amestecă până se acoperă bine și se condimentează foarte bine.
Strat în vasul de copt, aplatizând nivelul superior. Poate fi asamblat și răcit cu o zi înainte.
Coaceți timp de 30-40 de minute sau până se rumenesc și Napul și cartoful sunt gătite prin cec cu vârful unui cuțit ascuțit.