Gratin De Cartofi Dulci Curry
Gratinul de cartofi dulci curry ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 684 calorii, 16g de proteine, și 51G de grăsime. Pentru $1.84 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Un amestec de turmeric măcinat, cartofi dulci, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. în general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 50%. Rețete similare sunt Gratin De Cartofi Dulci Curry, Dauphinois gratinat cu aromă de salvie cu cartofi, Cartofi dulci și P, și Gratin De Cartofi Dulci.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 191°.Ungeți un vas de copt din sticlă de 13 x 9 inci (3 litri).
În cratiță medie, combinați smântână, pudră de curry, turmeric, frunze de dafin și usturoi aduceți la fierbere.
Se ia de pe foc și se lasă aromele să se absoarbă timp de 1/2 oră. Se strecoară frunza de dafin și usturoiul din cremă.
Adăugați cilantro în cremă.
Bateți albușurile până la vârfuri rigide.
Adăugați felii de cartofi dulci și sare și piper. Aruncați pentru a acoperi feliile de cartofi cu albușuri de ou.
Așezați un strat de cartofi dulci pentru a acoperi fundul vasului de copt.
Se presara cu parmezan. Repetați stratificarea până când se folosesc toate feliile de cartofi și brânza Parmeseană.
Se toarnă crema aromată uniform peste cartofi. Acoperiți cu folie.
Coaceți aproximativ 1 oră, până când crema este cu bule.
Se presară cu pesmet și se coace încă 15 minute.