Gratin de cartofi dulci cu prune uscate

Gratin de cartofi dulci cu prune uscate
Gratinul de cartofi dulci cu prune uscate ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 12 porții cu 430 calorii, 6g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $1.46 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de cimbru, praz, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Gnocchi De Cartofi Dulci, Prune Uscate Și Amaretti, Dauphinois gratinat cu aromă de salvie cu cartofi, Cartofi dulci și P, și Gratin De Cartofi Dulci.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Ungeți un vas de copt din sticlă sau ceramică de 4 litri. Topiți untul într-o cratiță mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
3
Adăugați prazul și cimbru și condimentați cu sare și piper. Acoperiți și gătiți la foc moderat până când prazul se înmoaie, aproximativ 5 minute. Descoperiți și gătiți până când orice lichid s-a evaporat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
4
Adăugați smântâna și dați la fiert, apoi scoateți-o de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
5
Întindeți prunele între foi de folie de plastic și folosiți un sucitor sau un kilogram de carne pentru a le aplatiza la o grosime de 1/4 inch. Curățați cartofii dulci și feliați-i cu grosimea de 1/8 inch. Se strecoară prazul, rezervând crema.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Prune UscatePrune Uscate
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni De Pesmet Panko3 Căni De Pesmet Panko
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
6
Într-un castron mare, aruncați trei sferturi din cartofii dulci tăiați felii cu prazul și prunele și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Prune UscatePrune Uscate
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
7
Întindeți cartofii dulci în vasul de copt pregătit și aranjați deasupra feliile de cartof dulce rămase într-un model decorativ.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
8
Se toarnă uniform crema de praz rezervată peste cartofii dulci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
9
Acoperiți cartofii cu hârtie pergament cu unt și apoi folie și coaceți timp de 45 de minute. Descoperiți, apăsați ușor straturile de cartofi dulci în jos și coaceți, neacoperite, timp de 45 de minute mai mult sau până când cartofii dulci sunt fragezi, clocotiți și maronii aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista