Gratin de cartofi cu Gruy Aproxormre și CR Aproxormme fra Aproxormche
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegetariană? Gratin de cartofi cu Gruyincrumrore și Crincrumme Fraincrucche ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Pentru $1.04 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 218 calorii. Această rețetă servește 8. Dacă aveți CR aproxormme fra aprox.che, pătrunjel, cartofi roșcat, și alte câteva ingrediente pe o parte, puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Gratin De Cartofi Cu Gruy Pcroyre, Gratin De Cartofi Gruyincroxre, și Gratin de cartofi cu șuncă și Gruyul de cartofi.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 buc. F. vas de copt din sticlă de 13x9x2 inci cu unt Generos. Aranjați jumătate din felii de cartofi în partea de jos a vasului preparat, suprapunându-se ușor.
Se presară generos cu sare și piper.
Spread jumătate din CR fra fra fra peste cartofi si se presara cu jumatate de branza. Se acoperă cu cartofii rămași, suprapunându-se ușor; se presară generos cu sare și piper.
Spread cu restul de CR aproxumme fra fra; se presara cu branza ramasa.
Coaceți gratinul descoperit 30 de minute. Reduceți temperatura cuptorului la 350 F. Continuați să coaceți gratinul până când cartofii sunt fragede și blatul este maro auriu, aproximativ 45 de minute.
Scoateți din cuptor; lăsați să stea 10 minute.
Se presară pătrunjel și se servește.
* Disponibil la unele supermarketuri. Dacă nu este disponibil, încălziți 1 1/2 căni de frișcă până la călduță (85 buc.f).
Se ia de pe foc și se amestecă în 3 linguri de zară. Acoperiți și lăsați să stea într-o zonă caldă fără curenți până când se îngroașă ușor, 24 până la 48 de ore, în funcție de temperatura camerei. Se răcește până când este gata de utilizare.