Gratin cremos de varză murată cu Confit de rață

Gratin cremos de varză murată cu Confit de rață
Rețeta Gratin cremos de varză murată cu Confit de rață ar putea satisface pofta ta mediteraneană în aproximativ 25 de ore. O porție conține 616 calorii, 32g de proteine, și 48G de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $2.11 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână unt, fructe de ienupăr, varză murată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Funcționează bine ca o garnitură accesibilă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Ce Este Confitul De Rață, Rață Confit, și Confit De Rață.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 F cu suportul în mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Vas de copt cu unt și înveliți cu pesmet. Se răcește până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
3
Gatiti ceapa cu frunze de dafin si boabe de ienupar in unt intr-o tigaie grea de 12 inci la foc mediu, amestecand ocazional, pana se rumeneste bine, 8-10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De IenupărBoabe De Ienupăr
Frunze De DafinFrunze De Dafin
UntUnt
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați varza murată și gătiți, amestecând ocazional, până când se încălzește și lichidul s-a evaporat, aproximativ 2 minute. Aruncați frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză AcrăVarză Acră
Frunze De DafinFrunze De Dafin
5
Între timp, îndepărtați pielea și oasele de pe picioarele de rață, rezervând pielea și aruncând oasele. Rupeți carnea în bucăți de 1 inch și amestecați în varză murată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză AcrăVarză Acră
Picior De RațăPicior De Rață
CarneCarne
6
Transferați în vasul de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
7
Bateți împreună smântână, lapte, ouă, nucșoară, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper, apoi turnați peste varză murată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză AcrăVarză Acră
NucșoarăNucșoară
PiperPiper
CremăCremă
OuăOuă
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
8
Coaceți până când crema este setată și marginile sunt ușor rumenite, 45 până la 50 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Între timp, îndepărtați pielea și oasele de pe picioarele de rață, rezervând pielea și aruncând oasele. Rupeți carnea în bucăți de 1 inch și amestecați în varză murată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză AcrăVarză Acră
Picior De RațăPicior De Rață
CarneCarne
10
Transferați în vasul de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
11
Bateți împreună smântână, lapte, ouă, nucșoară, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper, apoi turnați peste varză murată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză AcrăVarză Acră
NucșoarăNucșoară
PiperPiper
CremăCremă
OuăOuă
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
12
Coaceți până când crema este setată și marginile sunt ușor rumenite, 45 până la 50 de minute.În timp ce crema se coace, feliați subțire pielea rezervată, apoi condimentați ușor cu sare și piper. Gatiti intr-o tigaie antiaderenta uscata la foc mic, amestecand pentru a se separa, pana cand grasimea este redata si pielea este crocanta, 6 pana la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
13
Serviți gratinul cu pielea crocantă împrăștiată deasupra.
1
* Boabele de ienupăr pot fi găsite în secțiunea de condimente a supermarketului.* Opțiune vegetariană: gratinul de varză murată, fără confit de rață, poate fi servit ca garnitură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De IenupărBoabe De Ienupăr
Varză AcrăVarză Acră
Rață întreagăRață întreagă

Vin recomandat: Bordeaux, Firimituri De Biscuiți Graham Cu Ciocolată (aproximativ 14 Biscuiți întregi), Burgundia Albă

Bordeaux, șampanie și Burgundia albă sunt alegeri excelente pentru Franceză. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Chateau Feret Lambert Bordeaux Superieur cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Chateau Feret Lambert Bordeaux Superieur
Chateau Feret Lambert Bordeaux Superieur
Culoarea este un rubin închis atractiv, reflectând procesul atent de selecție a strugurilor. Profilul nasului și aromei fructelor întunecate, a notelor de prune și cedru sunt frumos echilibrate cu aciditate și structură de tanin pe palat. Un vin elegant, cu putere și finețe. Un finisaj uscat și răcoritor completează vinul.
DificultateExpert
Gata În25 hrs
Porții6
Scor De Sănătate8
Revista