Gratar Marinat Londra Broil
Gratar marinat Londra Broil este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 6. O porție conține 434 calorii, 36g de proteine, și 29G de grăsime. Pentru $1.81 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Un amestec de oțet balsamic, ulei de măsline, busuioc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 38 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Gratar Marinat Londra Broil, Gratar Marinat Londra Broil, și Marinat La Gratar Londra Broil pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a face marinada: într-un castron, amestecați ingredientele de marinată până se combină bine. Puneți London broil într-o pungă mare de plastic resigilabilă și turnați marinada peste ea. Seal sac, apăsând excesul de aer, și a stabilit într-un vas de mică adâncime. Marinați carnea, răcită, întorcând sacul o dată sau de două ori, timp de 8 ore.
Scoateți carnea din marinată, aruncați marinata și uscați carnea.
Preîncălziți un grătar și pe un suport cu ulei setat la aproximativ 4 inci peste cărbuni strălucitori, grătați carnea, rotind fiecare o dată, 9 până la 10 minute pe fiecare parte sau până când se înregistrează 125 până la 130 de grade, pe un termometru pentru carne medie-carne rară. (Alternativ, carnea poate fi friptă.)
Transferați carnea pe o tăietură și lăsați să stea 10 minute.
Tăiați carnea în diagonală peste Bob în felii subțiri.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
![Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot]()
Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot
Fructele roșii strălucitoare, afinele confiate, prunele Santa Rosa și aromele de mentol se amestecă pentru a intoxica nasul în timp ce Harris Vineyard Merlot 2016 se ridică din pahar. Pe gust, o intrare suculentă și fructată este susținută de taninuri masticabile și o aciditate echilibrantă, creând straturi luxuriante care acoperă limba și produc un finisaj moale și elegant.