Gratar-Carne De Porc Banh Mi

Gratar-Carne De Porc Banh Mi
Rețeta Banh Mi de porc la grătar este gata în aproximativ 2 ore și 30 de minute și este cu siguranță un remarcabil lactate gratuit opțiune pentru iubitorii de mâncare vietnameză. Pentru $1.62 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 348 calorii, 26g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Mergeți la magazin și ridicați piper, rulouri, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Banh-Mi Wrap: folie Vietnameză de porc la grătar cu morcovi murați și mentă, Porc Banh Mi, și Carne De Porc Caramelizata B.

Instrucțiuni

1
Într-un blender, curățați sosul de pește cu miere, zahăr, piper, scallions și usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PeșteSos De Pește
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Transferați marinata într-un bol, adăugați carnea de porc și aruncați. La frigider timp de 2 până la 4 ore. Filetați carnea de porc prin partea superioară și inferioară a fiecărei felii pe 12 frigarui de bambus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Întindeți rulourile cu hoisin și Sriracha. Aprindeți un grătar și ungeți grătarele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SrirachaSriracha
4 Uncii De Mazăre De Zăpadă, Tăiată și Tăiată La Jumătate4 Uncii De Mazăre De Zăpadă, Tăiată și Tăiată La Jumătate
Ardei ArbolArdei Arbol
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
Ungeți carnea de porc cu ulei și grătați la foc mare, întorcând, până la fiert, 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
5
Așezați 2 frigarui în fiecare rolă, închideți și scoateți frigaruile. Se acoperă cu castravetele și cilantro și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate12
Bucătăriivietnamezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista