Grappa, coacăz și tort de nuci de pin

Grappa, coacăz și tort de nuci de pin
Grappa, coacăz și tort de nuci de pin ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 86 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 291 calorii, 4G de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă servește 16. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare, zahăr, cremă de tartru și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Agnolotti cu Broccoli prăjiți și spanac într-un sos de nuci de pin cu unt, Pulpă De Miel Dezosată Cu Umplutură De Mentă, Nuci De Pin Și Coacăze, și Spiedino de carne de porc cu nuci de pin, usturoi și Soffritto de coacăze pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Poziționați un raft în treimea inferioară a cuptorului și preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. cu excepția cazului în care intenționați să serviți tortul pe fundul tigaiei, tapetați fundul tigaiei cu un cerc de hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Într-un castron mic, combinați grappa și coacăzele. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CoacăzeCoacăze
GrappaGrappa
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
Într-un robot de bucătărie, pulsați migdalele și făina de semolă până când migdalele sunt măcinate foarte fin. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De GrâuFăină De Grâu
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
4
Așezați ciocolata și untul într-un castron mare rezistent la căldură într-o tigaie largă cu apă care abia fierbe și amestecați ocazional până aproape se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
5
Se ia de pe foc și se amestecă până se topește și se omogenizează. Sau cuptor cu microunde la putere medie (50%) timp de 2 1/2 până la 3 minute. Se amestecă până se topește complet și se omogenizează.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
6
Într-un castron mare, bateți gălbenușurile cu 2/3 cană (133 grame) de zahăr și sare până devin palide și groase. Se amestecă amestecul cald de ciocolată și grappa și coacăzele. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
CoacăzeCoacăze
GrappaGrappa
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
7
Într-un castron mare curat și uscat, bateți albușurile și crema de tartru cu un mixer electric la viteză medie până când sunt albe și spumoase. Presărați treptat restul de 1/3 cană (67 grame) de zahăr, bătând cu viteză mare până aproape rigid. Răzuiți aproximativ un sfert din albușurile de ou pe amestecul de ciocolată, presărați tot amestecul de migdale deasupra și pliați împreună. Îndoiți albii rămași. Răsturnați aluatul în tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri De Ou (aproximativ 9)Albusuri De Ou (aproximativ 9)
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Presărați blatul cu nuci de pin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
9
Coaceți timp de 20 până la 25 de minute sau până când o scobitoare introdusă în tort la aproximativ 1 1/2 inci de margine iese curată. Centrul tortului ar trebui să se scuture ușor atunci când tigaia este împinsă și să fie totuși lipicioasă dacă este testată. Puneți tortul pe un suport pentru a se răci complet; suprafața tortului se va crăpa și va cădea pe măsură ce se răcește. (Tortul răcit poate fi acoperit strâns sau scos din tigaie și înfășurat bine și păstrat la temperatura camerei timp de 2 până la 3 zile sau congelat până la 3 luni. Aduceți la temperatura camerei înainte de servire.)
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
10
Pentru a servi, glisați un cuțit subțire în jurul părților laterale ale tortului pentru a slăbi tortul.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
11
Scoateți părțile laterale ale tigaiei și transferați tortul, pe fundul tigaiei, pe un platou sau inversați tortul pe un raft sau tavă, îndepărtați fundul și căptușeala de hârtie și inversați pe un platou. Folosind o strecurătoare cu ochiuri fine, Cerneți puțin zahăr pudră deasupra tortului înainte de servire, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
12
Note de ciocolată: puteți folosi orice ciocolată de la 54% la 72% aici, dar capătul superior al gamei echilibrează grappa. Dacă serviți torte cald—ceea ce este o experiență deosebit de voluptoasă-fiți pregătiți pentru a fi foarte băut. Pe măsură ce torte se răcește și îmbătrânește peste noapte, aroma de ciocolată devine mai bogată și mai intensă—iar băutura se retrage.Dacă utilizați o ciocolată la capătul scăzut al gamei de cacao, coaceți cu o zi înainte de servire, astfel încât ciocolata să nu fie copleșită de grappa sau să folosiți mai puțină grappa. Rețineți că torta făcută cu ciocolată la capătul inferior al intervalului poate necesita până la 10 minute mai mult în cuptor înainte de efectuarea testelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
GrappaGrappa
Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții16
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista