Grapefruit Șampanie Float
Grapefruit Champagne Float este un fără gluten și vegan desert. Pentru $2.06 pe portie, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție conține 240 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs Anul Nou eveniment. Mergeți la magazin și ridicați suc de lime, sare kosher, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă de la Serious Eats are 121 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Salată de Grapefruit cu vinetă de șampanie, Cupcakes cu șampanie cu caș de Grapefruit....și știri, și Salată De Scoici, Grapefruit, Rucola Și Spanac Cu Șampanie.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, amestecați împreună sucul de grapefruit, zahărul și ginul până când zahărul se dizolvă.
Se amestecă coaja de tei și portocală.
Adăugați suc de lămâie, suc de lămâie și sare treptat după gust. Sorbetul ar trebui să aibă un gust la fel de tartă pe cât de dulce. Se răcește bine dacă grapefruitul nu a fost deja răcit.
Se amestecă într-un aparat de înghețată conform instrucțiunilor producătorului, apoi se răcește timp de două până la trei ore în congelator înainte de servire.
Pentru a servi individual, serviți linguri în boluri sau flauturi de șampanie și acoperiți cu două până la trei uncii de șampanie și aproximativ 1 linguriță de melasă de rodie. Sau serviți sorbet într-o masă mare într-un bol cu pumn, scoțând bucăți după cum este necesar.