Granola Triplă De Ciocolată
Granola triplă de ciocolată ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă vegană servește 6 și costă $1.24 pe portie. O porție conține 397 calorii, 6g de proteine, și 14g de grăsime. 330 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână chipsuri de ciocolată fără lactate, extract de vanillan, ulei de cocos și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Triple Chocolate Crunch Granola, Batoane Triple De Granola Cu Ciocolată, și Batoane triple de Granola cu ciocolată (cu opțiuni fără gluten, fără lactate și vegane).
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 250 de ruble și ungeți ușor o foaie mare de copt sau tapetați-o cu un covor de copt din silicon.
Combinați ovăzul, cerealele și pudra de cacao într-un castron mare.
Așezați arțarul, zahărul (dacă folosiți zahăr de nucă de cocos, îmi place să-l Macin mai întâi într-o pulbere) și uleiul într-o cratiță și încălziți până când zahărul este în mare parte dizolvat. Pentru o comandă rapidă, puteți încălzi ingredientele umede în cuptorul cu microunde la intervale de 15 secunde, până când zahărul brun este dizolvat în cea mai mare parte (doar 30 până la 45 de secunde în total).Se amestecă vanilia și sarea în ingredientele lichide.
Se toarnă lichidul peste ingredientele uscate și se amestecă pentru a se acoperi uniform.
Întindeți granola în tigaia pregătită.
Coaceți timp de 45 până la 60 de minute – acest lucru va varia destul de mult în funcție de climă (în climatul uscat, chipsurile mele de granola se ridică în mai puțin de o oră uneori, pe coastă, poate dura cu ușurință 90 de minute), verificând la fiecare 20 până la 30 de minute pentru a se amesteca.Pentru ciorchini, scoateți imediat granola într-un castron mare și amestecați ușor chipsurile de ciocolată (doar câteva ture) în timp ce granola este încă caldă.Pentru o granola mai slabă, lăsați granola să se răcească complet, înainte de a amesteca chipsurile de ciocolată.Rețineți că granola va fi mai crocantă pe măsură ce se răcește. Rupeți grupurile, dacă doriți.