Granola cu nuci pecan, semințe de dovleac și Mango uscat
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați Granola cu nuci pecan, semințe de dovleac și Mango uscat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 340 calorii. Această rețetă vegană servește 6 și costă $1.25 pe portie. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați cereale de mei umflate, sirop de arțar, mango și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Granola de casă cu dovleac, Pepitas și semințe de Chia, Fettuccine de morcov de coastă cu roșii uscate la soare și semințe de dovleac, și Legume prăjite la cuptor cu mere, afine uscate și semințe de dovleac.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Tapetați o foaie mare de copt cu hârtie pergament și rezervați.
Combinați ovăzul, meiul umflat, pecanele și dovleaculsemințe într-un castron mare.
Bateți împreună uleiul de canola, siropul de arțar, sucul de mere, vanilia și sarea într-un castron mic și aruncați cu ingrediente uscate.
Se întinde pe o foaie mare de copt tapetată cu pergament și se coace până se rumenesc, amestecând ocazional, 20-25 de minute.
Scoateți din cuptor, lăsați să se răcească complet și aruncați cu mango uscat.