Granita De Pepene Verde
Granita de pepene verde ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 262 calorii. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, pepene verde, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Granita De Pepene Verde, Granita De Pepene Verde Bătută, și Granita De Rozmarin Pepene Verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie de 1 până la 2 litri la foc mare, combinați 1 cană de apă, zahăr și coajă de tei și aduceți la fierbere.
Se lasă să se răcească, apoi se toarnă printr-o strecurătoare fină într-un bol.
Într-un blender, rotiți pepene verde și 1 cană de sirop de var până se omogenizează. Dacă există semințe, turnați amestecul printr-o strecurătoare fină într-un bol. Se amestecă sucul de lămâie.
Adăugați sirop și / sau suc de lămâie după gust (amestecul va avea un gust mai puțin dulce odată înghețat).
Se toarnă pur într-o tigaie pătrată de 8 inci. Acoperiți cu folie de plastic și congelați până când amestecul a început să înghețe la margini, dar este încă noroios, 2 până la 3 ore. Se amestecă bine amestecul, răzuind părțile în jos. Acoperiți și congelați până se solidifică, cel puțin 8 ore.
Pentru a servi, răzuiți cu o furculiță pentru a face fulgi mari și lingură în pahare sau boluri răcite.