Granita De Mentă

Granita De Mentă
Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană servește 4 și costă 35 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 106 calorii. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 14 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați frunze de mentă, suc de lămâie, apă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Mango Castravete Menta Granita, Menta și granita Verde Chile, și Pepene Verde Menta Cooler & Granita pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți apa, menta și zahărul la fiert într - o cratiță de 1 până la 2 litri, amestecând până când zahărul este dizolvat, apoi reduceți focul și fierbeți, neacoperit, 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
ApăApă
MentăMentă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați suc de lămâie și turnați printr-o sită cu ochiuri fine, apăsând puternic pe solide și aruncându-le, apoi răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
3
Congelați amestecul într-un recipient metalic nereactiv de 1 1/2 până la 2 litri, amestecând și zdrobind bulgări cu o furculiță la fiecare 30 de minute, până când este înghețat uniform, 2 până la 3 ore. Răzuiți cu o furculiță pentru a ușura textura, zdrobind orice bulgări. Lingură în pahare sau boluri.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista