Gran ' s granola Parfaits

Gran ' s granola Parfaits
Dacă doriți să adăugați mai multe lacto ovo vegetarian rețete în cutia dvs. de rețete, granola Parfaits de la Gran ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă face 16 porții cu 314 calorii, 8g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $1.09 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 16 persoane au găsit această rețetă delicioasă și satisfăcătoare. Funcționează cel mai bine ca desert și se face în jur 45 de minute. Dacă aveți la îndemână nucă de cocos, sirop de arțar, miere și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 52%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Iaurt și Parfaituri de Granola, Parfaits de granola uimitoare, și Parfaits De Iaurt Granola.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați primele opt ingrediente.
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
2
Combinați untul, siropul și mierea; stropiți peste amestecul de ovăz și amestecați până se acoperă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Biscuiti1-1/2 Cani De Biscuiti
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari
3
Se toarnă într-un 13-in uns. x 9 inch. tigaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
8 Funii De Lemn Dulce Răsucite Negre8 Funii De Lemn Dulce Răsucite Negre
4
Se coace, neacoperit, la 350 CP timp de 30 minute, amestecand la fiecare 10 minute. Se răcește pe un suport de sârmă; se sfărâmă în bucăți.
Echipamente pe care le vei folosi
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
5
Combinați fructele într-un castron mare. Pentru fiecare parfait, strat 2 linguri iaurt, 2 linguri de granola și 3 linguri rotunde fructe într-un pahar parfait sau castron de desert. Repetați straturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană (8 Uncii) De Iaurt De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi1 Cană (8 Uncii) De Iaurt De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi
Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
6
Se presară cu granola rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană (8 Uncii) De Iaurt De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi1 Cană (8 Uncii) De Iaurt De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi
7
Serviți imediat.

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Parfait în meniu? Încercați să împerecheați cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
NV Solera cremă Sherry
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista