Graham Cotlet De Porc Crusted

Graham Cotlet De Porc Crusted
Graham Crusted cotlet de porc ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 405 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $ 2.07 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. 38 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați firimituri de cracker graham, sare, ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ou ai putea urma acest curs principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este bun. Încercați Graham Cotlet De Porc Crusted, Cotlet De Porc Crusted, și Parmezan Cotlet De Porc Crusted pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un cuptor la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Clătiți Cotletele de porc și uscați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
3
Combinați firimiturile de cracare graham, scorțișoara, pudra de curry, rozmarinul, sarea și piperul într-o pungă mare de plastic resigilabilă. Înmuiați Cotletele de porc în ou și puneți-le într-o pungă de plastic; agitați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Graham Cracker CrumbsGraham Cracker Crumbs
Pudră De CurryPudră De Curry
Cotlet De PorcCotlet De Porc
ScorțișoarăScorțișoară
RozmarinRozmarin
PiperPiper
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
SareSare
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
4
Așezați Cotletele de porc într-un vas de copt pregătit de 9 x 13 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
5
Coaceți până când carnea de porc nu mai este roz în centru, aproximativ 40 de minute. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru trebuie să citească 145 grade F (63 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Cotletul de porc funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Ai putea încerca Santan Ema Reserve Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva este un vin strălucitor de culoare galben auriu care provine din Valea Leyda. Apare un buchet de fructe tropicale coapte, cum ar fi bananele și fructele pasiunii, împreună cu atingeri de miere și vanilie. În gură, este un vin de echilibru bun și aciditate plăcută.Ideal pentru a merge cu pește gras și sosuri, fructe de mare și crab la grătar. De asemenea, ideal pentru carne albă și brânzeturi mature.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista