Goujons de unic și mărar maioneza este un lactate gratuit și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 3. O porție conține 917 calorii, 23g de proteine, și 70g de grăsime. Pentru $ 4.78 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ouă, amidon de porumb, ulei de struguri și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Amidon De Porumb Cu Ciocolată ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este bun. Încercați Goujons De Talpă Cu Maioneză De Mărar, Goujons unic cu sos thailandez, și Maioneză De Lămâie-Mărar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Tăiați fileurile de talpă pe jumătate pe lungime, apoi tăiați fiecare jumătate de file în aproximativ 4 benzi lungi pe diagonală. Acest lucru vă va oferi 8 goujons din fiecare file.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Talpă
2
Puneți amidonul de porumb într-un castron puțin adânc și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Puneți firimiturile de pâine sau panko într-un alt bol superficial și bateți ouăle împreună într-un bol suplimentar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată
Pesmet Panko Sau Făină Matzo
(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
4
Scufundați fiecare goujon în amidonul de porumb condimentat, acoperindu-l bine, apoi oul bătut și, în final, firimiturile de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată
1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
(Keebler)
5
Așezați goujonii pe un suport de răcire pentru o vreme și încălziți uleiul într-o tigaie. (Sau în acest moment le puteți îngheța în straturi de pergament de copt într-un recipient etanș.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Portocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Prăjiți goujonii aproximativ 2 minute sau până când sunt crocanți și aurii.
7
Scoateți în bucăți de prosop de bucătărie, pe măsură ce mergeți, pentru a elimina excesul de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
1
Puneți maioneza într-un castron și tocați mărunt mărarul, adăugându-l la maioneză. Amestecați niște suc de lămâie și gustați pentru condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Căpșună, Decojită
1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
Mărar
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Serviți cu peștele pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Thrive Pinot Grigio cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.