Goujons de maioneză de talpă și mărar

Goujons de maioneză de talpă și mărar
Goujons de unic și mărar maioneza este un lactate gratuit și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 3. O porție conține 917 calorii, 23g de proteine, și 70g de grăsime. Pentru $ 4.78 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ouă, amidon de porumb, ulei de struguri și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Amidon De Porumb Cu Ciocolată ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este bun. Încercați Goujons De Talpă Cu Maioneză De Mărar, Goujons unic cu sos thailandez, și Maioneză De Lămâie-Mărar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați fileurile de talpă pe jumătate pe lungime, apoi tăiați fiecare jumătate de file în aproximativ 4 benzi lungi pe diagonală. Acest lucru vă va oferi 8 goujons din fiecare file.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De TalpăFileuri De Talpă
2
Puneți amidonul de porumb într-un castron puțin adânc și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Puneți firimiturile de pâine sau panko într-un alt bol superficial și bateți ouăle împreună într-un bol suplimentar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Scufundați fiecare goujon în amidonul de porumb condimentat, acoperindu-l bine, apoi oul bătut și, în final, firimiturile de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Crackers Asortați Sau Chipsuri De PitaCrackers Asortați Sau Chipsuri De Pita
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
5
Așezați goujonii pe un suport de răcire pentru o vreme și încălziți uleiul într-o tigaie. (Sau în acest moment le puteți îngheța în straturi de pergament de copt într-un recipient etanș.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Prăjiți goujonii aproximativ 2 minute sau până când sunt crocanți și aurii.
7
Scoateți în bucăți de prosop de bucătărie, pe măsură ce mergeți, pentru a elimina excesul de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
1
Puneți maioneza într-un castron și tocați mărunt mărarul, adăugându-l la maioneză. Amestecați niște suc de lămâie și gustați pentru condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Serviți cu peștele pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Thrive Pinot Grigio cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Thrive Pinot Grigio
Thrive Pinot Grigio
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții3
Scor De Sănătate14
Revista