Goug emplemorres
Goug ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,28 USD pe porție. O porție conține 617 calorii, 26g de proteine, și 45g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați brânză gruyincrucrore, muștar dijon, ouă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este extraordinar. Încercați Gougeres, Goug emplemorres, și Gougeres pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Aduceți primele 3 ingrediente și 1/2 cană de apă la fierbere în 3-qt. cratiță la foc mediu; gatiti, amestecand continuu, 1 minut.
Adăugați făină dintr-o dată și bateți energic cu o lingură de lemn 1 minut sau până se omogenizează și se îndepărtează de părțile laterale ale tigaiei, formând o bilă de aluat.
Se ia de pe foc și se lasă să stea 5 minute.
Transferați aluatul în vasul unui mixer electric cu suport greu.
Adăugați ouă, câte 1, bătând la viteză medie până se omogenizează bine după fiecare adăugare. (Dacă aluatul se separă, nu vă faceți griji-se va întoarce împreună.)
Adăugați brânză Gruyre și următoarele 3 ingrediente; bate la viteză mare 3 minute sau până când aluatul este neted și lucios. Aruncați cu lingurițe rotunjite la 2 inci distanță pe 2 foi de copt căptușite cu hârtie pergament.
Reduceți temperatura cuptorului la 375 și coaceți gougres 10 până la 12 minute, așezând 1 foaie de copt pe raftul cuptorului din mijloc și altele pe raftul inferior al cuptorului. Schimbați foile de copt și coaceți încă 4 până la 6 minute sau până se rumenesc. Se răcește pe foi de copt 5 minute. Repetați procedura cu aluatul rămas.
Așezați gougres congelate pe foi de copt, acoperiți ușor cu folie și coaceți la 350 timp de 10 până la 15 minute sau până se încălzește.