Goug ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,28 USD pe porție. O porție conține 617 calorii, 26g de proteine, și 45g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați brânză gruyincrucrore, muștar dijon, ouă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este extraordinar. Încercați Gougeres, Goug emplemorres, și Gougeres pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Aduceți primele 3 ingrediente și 1/2 cană de apă la fierbere în 3-qt. cratiță la foc mediu; gatiti, amestecand continuu, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Adăugați făină dintr-o dată și bateți energic cu o lingură de lemn 1 minut sau până se omogenizează și se îndepărtează de părțile laterale ale tigaiei, formând o bilă de aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De Lemn
Tigaie
4
Se ia de pe foc și se lasă să stea 5 minute.
5
Transferați aluatul în vasul unui mixer electric cu suport greu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Stand Mixer
Bol
6
Adăugați ouă, câte 1, bătând la viteză medie până se omogenizează bine după fiecare adăugare. (Dacă aluatul se separă, nu vă faceți griji-se va întoarce împreună.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Ouă
7
Adăugați brânză Gruyre și următoarele 3 ingrediente; bate la viteză mare 3 minute sau până când aluatul este neted și lucios. Aruncați cu lingurițe rotunjite la 2 inci distanță pe 2 foi de copt căptușite cu hârtie pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Foaie De Copt
8
Reduceți temperatura cuptorului la 375 și coaceți gougres 10 până la 12 minute, așezând 1 foaie de copt pe raftul cuptorului din mijloc și altele pe raftul inferior al cuptorului. Schimbați foile de copt și coaceți încă 4 până la 6 minute sau până se rumenesc. Se răcește pe foi de copt 5 minute. Repetați procedura cu aluatul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
1
Așezați gougres congelate pe foi de copt, acoperiți ușor cu folie și coaceți la 350 timp de 10 până la 15 minute sau până se încălzește.