Gorgonzola De Vită
Gorgonzolan de vită este un fără gluten și primar felul principal. Această rețetă servește 6 și costă 5,94 USD pe porție. O porție conține 858 calorii, 38g de proteine, și 76g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de frișcă, unt, brânză gorgonzola și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este bun. Încercați Gorgonzola Beef Wellingtons, Carne de vită cu piper cu brânză Gorgonzola, și Sandvișuri cu carne de vită, portocală și Gorgonzola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare; adăugați ceapa și gătiți, amestecând des, 6 până la 8 minute sau până se înmoaie.
Adăugați ciuperci și gătiți, amestecând des, 5 minute. Reduceți căldura la mediu și gătiți încă 5 minute sau până când ciupercile sunt fragede.
Aduceți frișca la fiert într-o cratiță medie la foc mediu. Reduceți căldura la minim și fierbeți, amestecând des, 15 minute sau până când se îngroașă ușor.
Bateți brânza mărunțită în frișcă și gătiți, șoptind des, la foc mediu 4 minute sau până când brânza este topită. Se amestecă amestecul de ceapă. Păstrați cald.
Presărați fileurile cu sare și piper. Fileuri de grătar, acoperite cu capac de grătar, la foc mediu-mare (350 până la 40
5 până la 8 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.
Scoateți din grătar și lăsați să stea 10 minute.
Se servește cu sos cald de brânză.
Notă: pentru a face rețetă pe o tigaie de grătar interioară, pregătiți-vă conform instrucțiunilor prin pas
Încălziți o tigaie antiaderentă la foc mediu-mare.
Presărați fileurile cu sare și piper. Gatiti fileurile 4-5 minute pe fiecare parte sau la gradul dorit de coacere. Continuați cu rețeta conform instrucțiunilor.