Gogoși De Lămâie De Casă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați gogoșile de lămâie de casă. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 346 calorii, 6g de proteine, și 10g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Un amestec de zară, ou, coajă de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. În general, această rețetă câștigă un nu atât de mare scor spoonacular de 27%. Rețete similare includ Gogoși de casă cu glazură de lămâie, Gogoși De Casă, și Gogoși Glazurate De Casă.
Instrucțiuni
Preîncălziți friteuza la 375 grade F. cu ulei de canola.
Într-un castron de dimensiuni medii, crema împreună scurtarea, mascarpone și zahăr. Într-o ceașcă de măsurare se amestecă împreună zară, ou, vanilie, suc de lamaie si coaja. Bateți încet în amestecul de ouă. Odată bine amestecat, adăugați încet făina, bicarbonatul de sodiu, praful de copt și sarea.
Rulați aluatul pe o suprafață înmuiată până la o grosime de 1/3 inci. Punch afară gogoși cu un tăietor de biscuiți 1 1/2-inch sau tăietor de gogoasa.
Lăsați să stea 10 minute. Se prăjește până la aur.
Scoateți din friteuză și praf cu zahăr pudră.
Serviți cu fructe de pădure proaspete.