Gogoși coacaze coapte ar putea fi doar masa de dimineață pe care îl căutați. Această rețetă vegetariană servește 12 și costă 36 de cenți pe porție. O porție conține 284 calorii, 5g de proteine, și 9g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de gălbenuș de ou, ou, coacăze și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Șuncă la cuptor cu glazură de coacăz roșu muștar și chutney de rubarbă, Gogoși La Cuptor, și Gogoși La Cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mediu, acoperiți coacăzele cu apă fierbinte și lăsați să stea până se înmoaie, 20 de minute. Între timp, într-un castron mic, amestecați drojdia cu 2 linguri de apă caldă și un vârf de zahăr și lăsați să stea până se spumează, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coacăze
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
șuncă Complet Fiartă, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
2
În vasul unui mixer în picioare prevăzut cu cârligul de aluat, combinați făina, nucșoara și scorțișoara cu 1/4 cană de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Bomboane Salvatoare
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Vinegretă De Verjuic
3
Adăugați laptele, oul, gălbenușul de ou și jumătate din untul înmuiat; bate la viteză mică timp de 3 minute. Bateți drojdia, apoi adăugați sarea. Bateți aluatul la viteză medie până când este moale și mătăsos, aproximativ 8 minute; aluatul trebuie să se îndepărteze curat de vas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Rasă, Opțional
Căpșuni La Picior
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
șuncă Complet Fiartă, Tocată
Chifle Albe De Cină
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
4
Cu mașina pornită, adăugați untul înmuiat rămas în aluat în bucăți de mărimea nucului, bătând la viteză mică între adaosuri până la încorporare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La Picior
Bețișoare Scurte De Scorțișoară
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
5
Scurgeți coacăzele, apăsând orice exces de apă; bateți-le în aluat la viteză mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coacăze
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
6
Transferați aluatul într-un vas uns, acoperiți și lăsați să stea într-un loc cald, fără curenți, până când se dublează în vrac, 1 oră. Punch - l în jos, reforma într-o minge și a reveni la castron. Acoperiți și lăsați să stea până se înmoaie, 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Punch
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
7
Unt 2 foi mari de copt. Întoarceți aluatul pe o suprafață de lucru și tăiați-l în 12 bucăți egale. Ciupiți fiecare bucată într-o bilă și aranjați 6 bile pe fiecare dintre foile de copt pregătite, cu părțile netede în sus. Acoperiți cu folie de plastic și lăsați să stea 10 minute. Folosind mâinile ușor făinoase, apăsați fiecare bilă într-un disc plat de 4 inci. Folosind un tăietor rotund de 1 1/4 inch, ștampilați centrele fiecărui disc și readuceți găurile pe foile de copt. Acoperiți ușor cu folie de plastic și lăsați să stea timp de 1 oră, până când a crescut ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La Picior
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
8
Poziționați rafturile în treimea superioară și inferioară a cuptorului și preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
9
Coaceți gogoșile și găurile timp de 25 de minute, schimbând tigăile de sus în jos și din față în spate la jumătatea drumului; gogoșile se fac atunci când sunt aurii și pufoase și un termometru citit instantaneu introdus în cea mai groasă parte înregistrează 20
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
10
Răspândiți zahărul într-un castron puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
11
Ungeți gogoșile fierbinți și găurile de pe ambele părți cu untul topit și dragați-le în zahăr.