Gogoși De Coacăze Coapte

Gogoși De Coacăze Coapte
Gogoși coacaze coapte ar putea fi doar masa de dimineață pe care îl căutați. Această rețetă vegetariană servește 12 și costă 36 de cenți pe porție. O porție conține 284 calorii, 5g de proteine, și 9g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de gălbenuș de ou, ou, coacăze și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Șuncă la cuptor cu glazură de coacăz roșu muștar și chutney de rubarbă, Gogoși La Cuptor, și Gogoși La Cuptor pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu, acoperiți coacăzele cu apă fierbinte și lăsați să stea până se înmoaie, 20 de minute. Între timp, într-un castron mic, amestecați drojdia cu 2 linguri de apă caldă și un vârf de zahăr și lăsați să stea până se spumează, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CoacăzeCoacăze
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
În vasul unui mixer în picioare prevăzut cu cârligul de aluat, combinați făina, nucșoara și scorțișoara cu 1/4 cană de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați laptele, oul, gălbenușul de ou și jumătate din untul înmuiat; bate la viteză mică timp de 3 minute. Bateți drojdia, apoi adăugați sarea. Bateți aluatul la viteză medie până când este moale și mătăsos, aproximativ 8 minute; aluatul trebuie să se îndepărteze curat de vas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Cu mașina pornită, adăugați untul înmuiat rămas în aluat în bucăți de mărimea nucului, bătând la viteză mică între adaosuri până la încorporare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
5
Scurgeți coacăzele, apăsând orice exces de apă; bateți-le în aluat la viteză mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CoacăzeCoacăze
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
6
Transferați aluatul într-un vas uns, acoperiți și lăsați să stea într-un loc cald, fără curenți, până când se dublează în vrac, 1 oră. Punch - l în jos, reforma într-o minge și a reveni la castron. Acoperiți și lăsați să stea până se înmoaie, 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
PunchPunch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Unt 2 foi mari de copt. Întoarceți aluatul pe o suprafață de lucru și tăiați-l în 12 bucăți egale. Ciupiți fiecare bucată într-o bilă și aranjați 6 bile pe fiecare dintre foile de copt pregătite, cu părțile netede în sus. Acoperiți cu folie de plastic și lăsați să stea 10 minute. Folosind mâinile ușor făinoase, apăsați fiecare bilă într-un disc plat de 4 inci. Folosind un tăietor rotund de 1 1/4 inch, ștampilați centrele fiecărui disc și readuceți găurile pe foile de copt. Acoperiți ușor cu folie de plastic și lăsați să stea timp de 1 oră, până când a crescut ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
8
Poziționați rafturile în treimea superioară și inferioară a cuptorului și preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Coaceți gogoșile și găurile timp de 25 de minute, schimbând tigăile de sus în jos și din față în spate la jumătatea drumului; gogoșile se fac atunci când sunt aurii și pufoase și un termometru citit instantaneu introdus în cea mai groasă parte înregistrează 20
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
Răspândiți zahărul într-un castron puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
11
Ungeți gogoșile fierbinți și găurile de pe ambele părți cu untul topit și dragați-le în zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
12
Transferați-le într-un platou și serviți.
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista