Gogoși De Coacăze Coapte
Gogoși coacaze coapte ar putea fi doar masa de dimineață pe care îl căutați. Această rețetă vegetariană servește 12 și costă 36 de cenți pe porție. O porție conține 284 calorii, 5g de proteine, și 9g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de gălbenuș de ou, ou, coacăze și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Șuncă la cuptor cu glazură de coacăz roșu muștar și chutney de rubarbă, Gogoși La Cuptor, și Gogoși La Cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, acoperiți coacăzele cu apă fierbinte și lăsați să stea până se înmoaie, 20 de minute. Între timp, într-un castron mic, amestecați drojdia cu 2 linguri de apă caldă și un vârf de zahăr și lăsați să stea până se spumează, 5 minute.
În vasul unui mixer în picioare prevăzut cu cârligul de aluat, combinați făina, nucșoara și scorțișoara cu 1/4 cană de zahăr.
Adăugați laptele, oul, gălbenușul de ou și jumătate din untul înmuiat; bate la viteză mică timp de 3 minute. Bateți drojdia, apoi adăugați sarea. Bateți aluatul la viteză medie până când este moale și mătăsos, aproximativ 8 minute; aluatul trebuie să se îndepărteze curat de vas.
Cu mașina pornită, adăugați untul înmuiat rămas în aluat în bucăți de mărimea nucului, bătând la viteză mică între adaosuri până la încorporare.
Scurgeți coacăzele, apăsând orice exces de apă; bateți-le în aluat la viteză mică.
Transferați aluatul într-un vas uns, acoperiți și lăsați să stea într-un loc cald, fără curenți, până când se dublează în vrac, 1 oră. Punch - l în jos, reforma într-o minge și a reveni la castron. Acoperiți și lăsați să stea până se înmoaie, 1 oră.
Unt 2 foi mari de copt. Întoarceți aluatul pe o suprafață de lucru și tăiați-l în 12 bucăți egale. Ciupiți fiecare bucată într-o bilă și aranjați 6 bile pe fiecare dintre foile de copt pregătite, cu părțile netede în sus. Acoperiți cu folie de plastic și lăsați să stea 10 minute. Folosind mâinile ușor făinoase, apăsați fiecare bilă într-un disc plat de 4 inci. Folosind un tăietor rotund de 1 1/4 inch, ștampilați centrele fiecărui disc și readuceți găurile pe foile de copt. Acoperiți ușor cu folie de plastic și lăsați să stea timp de 1 oră, până când a crescut ușor.
Poziționați rafturile în treimea superioară și inferioară a cuptorului și preîncălziți cuptorul la 40
Coaceți gogoșile și găurile timp de 25 de minute, schimbând tigăile de sus în jos și din față în spate la jumătatea drumului; gogoșile se fac atunci când sunt aurii și pufoase și un termometru citit instantaneu introdus în cea mai groasă parte înregistrează 20
Răspândiți zahărul într-un castron puțin adânc.
Ungeți gogoșile fierbinți și găurile de pe ambele părți cu untul topit și dragați-le în zahăr.
Transferați-le într-un platou și serviți.