Gnocchi În Stil Roman: Gnocchi Alla Romana

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Gnocchi în stil Roman: Gnocchi alla Romanan. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 520 calorii. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Un amestec de parmigiano-reggiano, sare, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi gălbenușurile de ou, puteți urma acest fel principal cu Caisul Se Sfărâmă ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 44%. Rețete similare sunt Gnocchi alla romana (Gnocchi de grâu Roman), Gnocchi Alla Romana, și Cod, stil Roman: Bacalan alla Romana.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Unt 1 foaie cookie cu laturi de 3/4 inch și un vas de copt.
Într-o cratiță de 3 până la 4 litri, încălziți pentru a arde laptele, sarea și 6 linguri de unt.
Se toarnă semolina într-un flux subțire, amestecând puternic și se gătește aproximativ 1 minut, trecând la o lingură de lemn pe măsură ce se îngroașă.
Se ia de pe foc și se amestecă 1/2 cană brânză rasă și 4 gălbenușuri de ou.
Se amestecă bine pentru a combina.
Se toarnă semolina pe foaia de biscuiți cu unt și, folosind o spatulă, se întinde la o grosime de 1/2 inch. Se lasă să se răcească.
Folosind un tăietor de patiserie sau un pahar de apă, tăiați lunile de 3 inci din semolă. Aranjați lunile astfel încât să se sprijine una de cealaltă (suprapuse) într-un vas de copt cu unt și presărați cu brânză rasă rămasă.
Se introduce în cuptor și se fierbe 15-20 de minute, sau până când partea de sus este maro auriu profund.
Scoateți și serviți imediat.