Gnocchi de spanac cu sos de smântână Gorgonzola

Gnocchi de spanac cu sos de smântână Gorgonzola
Gnocchi de spanac cu sos de cremă Gorgonzola este un fel principal care servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană lacto ovo are 860 calorii, 29G de proteine, și 65g de grăsime pe porție. Pentru $2.26 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o buget prietenos rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați Brânză gorgonzola, sare, smântână grea și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 33 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 89%, ceea ce este remarcabil. Încercați Fettuccini de spanac cu sos de smântână Gorgonzola, Gnocchi Ricotta cu spanac și Gorgonzola, și Rulouri de lasagna cu spanac și ciuperci cu sos de cremă de Gorgonzola pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți ouăle cu 1/2 linguriță sare, 1/8 linguriță piper și 1/8 linguriță nucșoară într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se amestecă brânza ricotta și spanacul până se omogenizează uniform. Continuați să amestecați în făină, câte 1/4 cană odată până se formează un aluat moale. Dacă aluatul este încă lipicios, adăugați încă 1/4 cană de făină. Acoperiți și puneți-l în frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
3
Aduceți o oală mare cu apă ușor sărată la fierbere la foc mare. Împărțiți aluatul de gnocchi în 4 bucăți și rulați în frânghii groase de 1/2 inch pe o suprafață făinoasă. Feliați fiecare frânghie în bucăți de 1/2 inch. Fierbeți ușor gnocchi până când plutesc în apă, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GnocchiGnocchi
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4
Se scurge într-o strecurătoare și se lasă deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
5
Între timp, turnați smântână, vin, extract de coniac și 1 vârf de nucșoară într-o cratiță. Se aduce la foc mic, apoi se ia de pe foc și se amestecă brânza Gorgonzola; condimentează după gust cu sare și piper. Aruncați gnocchi cu sosul Gorgonzola și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GorgonzolaGorgonzola
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
GnocchiGnocchi
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate

Vin recomandat: Chianti, Verdicchio, Trebbiano

Chianti, Verdicchio și Trebbiano sunt alegerile mele de top pentru Gnocchi. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Vignamaggio Chianti Classico Monna Lisa Gran Selezione. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 39 de dolari.
Vignamaggio Chianti Classico Monna Lisa Gran Selezione
Vignamaggio Chianti Classico Monna Lisa Gran Selezione
Vinul este produs numai în cei mai buni ani de epocă, cu struguri din primele zone de creștere a strugurilor din sud-vestul fermei. Este o culoare roșu rubiniu intens. Aroma este foarte intensă, persistentă, delicată, cu note de tutun, stejar și fructe de pădure. O senzație de gură plină, lungă și caldă.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate24
Revista