Gnocchi de spanac cu sos de smântână Gorgonzola

Gnocchi de spanac cu sos de cremă Gorgonzola este un fel principal care servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană lacto ovo are 860 calorii, 29G de proteine, și 65g de grăsime pe porție. Pentru $2.26 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o buget prietenos rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați Brânză gorgonzola, sare, smântână grea și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 33 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 89%, ceea ce este remarcabil. Încercați Fettuccini de spanac cu sos de smântână Gorgonzola, Gnocchi Ricotta cu spanac și Gorgonzola, și Rulouri de lasagna cu spanac și ciuperci cu sos de cremă de Gorgonzola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți ouăle cu 1/2 linguriță sare, 1/8 linguriță piper și 1/8 linguriță nucșoară într-un castron mare.
Se amestecă brânza ricotta și spanacul până se omogenizează uniform. Continuați să amestecați în făină, câte 1/4 cană odată până se formează un aluat moale. Dacă aluatul este încă lipicios, adăugați încă 1/4 cană de făină. Acoperiți și puneți-l în frigider.
Aduceți o oală mare cu apă ușor sărată la fierbere la foc mare. Împărțiți aluatul de gnocchi în 4 bucăți și rulați în frânghii groase de 1/2 inch pe o suprafață făinoasă. Feliați fiecare frânghie în bucăți de 1/2 inch. Fierbeți ușor gnocchi până când plutesc în apă, 3 până la 4 minute.
Se scurge într-o strecurătoare și se lasă deoparte.
Între timp, turnați smântână, vin, extract de coniac și 1 vârf de nucșoară într-o cratiță. Se aduce la foc mic, apoi se ia de pe foc și se amestecă brânza Gorgonzola; condimentează după gust cu sare și piper. Aruncați gnocchi cu sosul Gorgonzola și serviți imediat.
Vin recomandat: Chianti, Verdicchio, Trebbiano
Chianti, Verdicchio și Trebbiano sunt alegerile mele de top pentru Gnocchi. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Vignamaggio Chianti Classico Monna Lisa Gran Selezione. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 39 de dolari.
![Vignamaggio Chianti Classico Monna Lisa Gran Selezione]()
Vignamaggio Chianti Classico Monna Lisa Gran Selezione
Vinul este produs numai în cei mai buni ani de epocă, cu struguri din primele zone de creștere a strugurilor din sud-vestul fermei. Este o culoare roșu rubiniu intens. Aroma este foarte intensă, persistentă, delicată, cu note de tutun, stejar și fructe de pădure. O senzație de gură plină, lungă și caldă.