Gnocchi De Sfeclă De Cartofi

Gnocchi De Sfeclă De Cartofi
Gnocchi de sfeclă de cartofi ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,0 USD pe porție. Această garnitură are 345 calorii, 11g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați cartofi de copt, sfeclă, parmezan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este destul de bun. Încercați Gnocchi De Sfeclă Și Cartofi, Cu Alune, Gnocchi de sfeclă și Ricotta cu verdeață de sfeclă ofilită și balsamic îmbătrânit, și Ragu de miel cu Gnocchi de cartofi: Pasticcio di Agnello con Gnocchi di Patate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Îndepărtați verdele și tulpinile din sfeclă. Tăiați verdele pentru a măsura 2 căni. Pierce sfeclă și cartofi cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
VerziiVerzii
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
3
Coaceți cartofii timp de 1 oră; coaceți sfecla timp de 1 oră 15 minute. Cojiți sfecla și cartofii; apăsați printr-un ricer de cartofi într-un castron. Cântăriți sau lingurați ușor 5 uncii de făină (1 cană) într-o cană de măsurare uscată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
2/3 Cană Zahăr (4 1/4 Uncii)2/3 Cană Zahăr (4 1/4 Uncii)
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
4
Combinați amestecul de cartofi, 5 uncii de făină și 1/2 linguriță de sare kosher. Se amestecă pentru a forma aluat. Frământați pe o suprafață făinoasă până se omogenizează. Împărțiți în 4 porțiuni egale. Formați fiecare într-o frânghie lungă de 16 inci, prăfuind cu făina rămasă pentru a preveni lipirea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
5
Tăiați fiecare frânghie în 20 de bucăți.
6
Rulați fiecare bucată pe colțurile unei furculițe ușor făinoase; așezați pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit. Aduceți 6 litri de apă la fierbere într-o oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Adăugați jumătate de gnocchi; gatiti 2 1/2 minute sau pana cand se face.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GnocchiGnocchi
8
Îndepărtați gnocchi cu o lingură pliată; așezați într-o strecurătoare pentru a se scurge. Repetați cu gnocchi rămași.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GnocchiGnocchi
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
9
Încălziți o tigaie antiaderentă la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
10
Adauga ceapa; saut 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
11
Adăugați gnocchi, verdeață, 1/2 linguriță piper și 1/4 linguriță sare kosher; gatiti 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
GnocchiGnocchi
VerziiVerzii
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
12
Se presară cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Spalletti Chianti D. O. C. G. (). Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
Spalletti Chianti D. O. C. G.
Spalletti Chianti D. O. C. G.
Produs în principal din viță de vie Sangioveto din moșia Poggio Reale, acest vin structurat clasic prezintă note de pământ și piele pe nas cu tonuri lemnoase. Fructul este curat și moale, cu taninuri blânde pe finisaj.
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții4
Scor De Sănătate44
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista