Gnocchi De Sfeclă De Cartofi
Gnocchi de sfeclă de cartofi ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,0 USD pe porție. Această garnitură are 345 calorii, 11g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați cartofi de copt, sfeclă, parmezan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este destul de bun. Încercați Gnocchi De Sfeclă Și Cartofi, Cu Alune, Gnocchi de sfeclă și Ricotta cu verdeață de sfeclă ofilită și balsamic îmbătrânit, și Ragu de miel cu Gnocchi de cartofi: Pasticcio di Agnello con Gnocchi di Patate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Îndepărtați verdele și tulpinile din sfeclă. Tăiați verdele pentru a măsura 2 căni. Pierce sfeclă și cartofi cu o furculiță.
Coaceți cartofii timp de 1 oră; coaceți sfecla timp de 1 oră 15 minute. Cojiți sfecla și cartofii; apăsați printr-un ricer de cartofi într-un castron. Cântăriți sau lingurați ușor 5 uncii de făină (1 cană) într-o cană de măsurare uscată.
Combinați amestecul de cartofi, 5 uncii de făină și 1/2 linguriță de sare kosher. Se amestecă pentru a forma aluat. Frământați pe o suprafață făinoasă până se omogenizează. Împărțiți în 4 porțiuni egale. Formați fiecare într-o frânghie lungă de 16 inci, prăfuind cu făina rămasă pentru a preveni lipirea.
Tăiați fiecare frânghie în 20 de bucăți.
Rulați fiecare bucată pe colțurile unei furculițe ușor făinoase; așezați pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit. Aduceți 6 litri de apă la fierbere într-o oală.
Adăugați jumătate de gnocchi; gatiti 2 1/2 minute sau pana cand se face.
Îndepărtați gnocchi cu o lingură pliată; așezați într-o strecurătoare pentru a se scurge. Repetați cu gnocchi rămași.
Încălziți o tigaie antiaderentă la foc mediu-mare.
Adauga ceapa; saut 4 minute.
Adăugați gnocchi, verdeață, 1/2 linguriță piper și 1/4 linguriță sare kosher; gatiti 2 minute.