Gnocchi De Cartofi Fără Gluten
Gnocchi de cartofi fără Gluten este un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 430 calorii. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 1032 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați făină de orez, cartofi roșii, făină de orez și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este destul de bun. Încercați Gnocchi de cartofi fără Gluten cu un Ragu de slănină și busuioc, Gnocchi Fără Gluten, și Gnocchi Vegani Fără Gluten pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Reglați suportul cuptorului în poziția centrală din mijloc și preîncălziți cuptorul la 400 F. perforați cartofii de câteva ori cu un cuțit și puneți-l pe o foaie de copt. Prăjiți până se înmoaie, aproximativ o oră.
Scoateți cartofii din cuptor și lăsați să se răcească.
Bateți împreună făina de orez alb și făina de orez dulce. Folosind amestecul de făină, făinați blatul. Curățați cartofii și treceți printr-un ricer de cartofi pe tejghea.
Bateți împreună ouăle și 1 linguriță de sare.
Se toarnă peste cartofi. Lucrați amestecul de ouă în cartofi cu un scrapper de bancă sau o furculiță până când cartofii încep să se țină împreună.
Amestecul va fi lipicios.
Lucrați o cană din amestecul de făină în amestecul de cartofi. Începeți prin a introduce făina în amestecul de cartofi cu un scrapper de bancă sau o furculiță. De îndată ce începe să se formeze un aluat, începeți să frământați aluatul cu mâna până când toată făina este încorporată. Aluatul trebuie să fie ferm și să nu fie lipicios. Dacă este, adăugați amestecul de făină rămas, aproximativ 1/4 cană la un moment dat. (Puteți testa gnocchi fierbând o oală mică cu apă și gătind o bucată mică de aluat. Gnocchi ar trebui să țină împreună.)
Împărțiți aluatul în sferturi. Apoi, pe măsură ce lucrați cu el, tăiați fiecare sfert în jumătate. Acoperiți aluatul rămas cu un prosop de hârtie umed.
Întindeți fiecare aluat al optulea într-un buștean.
Tăiați în bucăți de mușcătură. Formați fie apăsând o mică indentare în fiecare gnocchi, fie rulând gnocchi peste o furculiță sau o placă de gnocchi.
Transferați gnocchi în formă pe o foaie de copt ușor albă cu făină de orez. Gnocchi în formă poate fi congelat sau gătit imediat.
Așezați foaia de copt umplută cu gnocchi în congelator. Odată ce gnocchi sunt înghețați, transferați într-o pungă de congelator din plastic. Gnocchi poate fi înghețat până la două luni. Gatiti conform indicatiilor below.To gatiti: fierbeti o oala mare cu apa sarata. Gatiti jumatate din gnocchi proaspeti sau congelati in apa clocotita pana cand plutesc, aproximativ patru minute. (Gustați un gnocchi pentru a vă asigura că este gătit).
Scoateți gnocchiul din apă cu un skimmer și transferați-l într-un castron sau oală cu sos. Repetați cu gnocchi rămași. Dacă gnocchi trebuie ținut mai mult de o clipă, stropiți cu ulei și aruncați pentru a preveni lipirea.