Gnocchi de cartofi dulci cu unt brun de salvie de scorțișoară de arțar

Gnocchi cartofi dulci cu arțar scorțișoară salvie unt maro ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 232 calorii, 4G de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 8. Această rețetă de la Foodnetwork are 16 fani. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare. Un amestec de piper, scorțișoară măcinată, scorțișoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Gnocchi De Cartofi Dulci Cu Unt Brun De Salvie De Scorțișoară De Arțar, Gnocchi de cartofi dulci cu unt brun și salvie, și Gnocchi de cartofi cu sos de unt brun de salvie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Pentru Gnocchi: Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Pierceți cartoful dulce cu o furculiță.
Coaceți cartofii dulci până se înmoaie și complet fierți, între 40 și 55 de minute, în funcție de dimensiune. Se răcește ușor.
Tăiați în jumătate și scoateți carnea într-un castron mare. Mash cartofii dulci și transferați într-o ceașcă mare de măsurare pentru a vă asigura că cartofii dulci măsoară aproximativ 2 căni.
Transferați piureul de cartofi dulci înapoi în vasul mare.
Adăugați brânza ricotta, sarea, scorțișoara și piperul și amestecați până se amestecă bine.
Adăugați făina, 1/2 cană la un moment dat până se formează un aluat moale. Făinați ușor o suprafață de lucru și așezați aluatul într-o bilă pe suprafața de lucru. Împărțiți aluatul în 6 bile egale.
Rotiți fiecare minge într-o frânghie lată de 1 inch.
Tăiați fiecare frânghie în bucăți de 1 inch.
Rotiți gnocchiul peste dinții unei furculițe.
Transferați gnocchiul format pe o foaie mare de copt. Continuați cu gnocchiul rămas.
Între timp, aduceți o oală mare cu apă sărată la fierbere la foc mare.
Adăugați gnocchi în 3 loturi și gătiți până se înmoaie, dar încă ferm la mușcătură, amestecând ocazional, aproximativ 5 până la 6 minute.
Scurgeți gnocchiul folosind o lingură pliată pe o foaie de copt. Cort cu folie pentru a păstra cald și să continue cu gnocchi rămase.
Pentru sosul de unt brun: în timp ce gnocchiul gătește topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu. Când untul s-a topit adăugați frunzele de salvie. Continuați să gătiți, învârtind untul ocazional, până când spuma dispare și solidele din lapte încep să se rumenească.
Scoateți tigaia de pe foc. Se amestecă scorțișoara, siropul de arțar, sarea și piperul. Atenție, amestecul se va balona. Se amestecă ușor amestecul. Când bulele scad, aruncați gnocchiul gătit în untul brun.
Transferați gnocchiul într-un vas de servire și serviți imediat.