Gnocchi de cartofi dulci cu unt brun de salvie de scorțișoară de arțar

Gnocchi de cartofi dulci cu unt brun de salvie de scorțișoară de arțar
Gnocchi cartofi dulci cu arțar scorțișoară salvie unt maro ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 232 calorii, 4G de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 8. Această rețetă de la Foodnetwork are 16 fani. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare. Un amestec de piper, scorțișoară măcinată, scorțișoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Gnocchi De Cartofi Dulci Cu Unt Brun De Salvie De Scorțișoară De Arțar, Gnocchi de cartofi dulci cu unt brun și salvie, și Gnocchi de cartofi cu sos de unt brun de salvie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Pentru Gnocchi: Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GnocchiGnocchi
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Pierceți cartoful dulce cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
4
Coaceți cartofii dulci până se înmoaie și complet fierți, între 40 și 55 de minute, în funcție de dimensiune. Se răcește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Tăiați în jumătate și scoateți carnea într-un castron mare. Mash cartofii dulci și transferați într-o ceașcă mare de măsurare pentru a vă asigura că cartofii dulci măsoară aproximativ 2 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Transferați piureul de cartofi dulci înapoi în vasul mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
7
Adăugați brânza ricotta, sarea, scorțișoara și piperul și amestecați până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Făină Universală, Plus Făină De BancăFăină Universală, Plus Făină De Bancă
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
8
Adăugați făina, 1/2 cană la un moment dat până se formează un aluat moale. Făinați ușor o suprafață de lucru și așezați aluatul într-o bilă pe suprafața de lucru. Împărțiți aluatul în 6 bile egale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
9
Rotiți fiecare minge într-o frânghie lată de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
10
Tăiați fiecare frânghie în bucăți de 1 inch.
11
Rotiți gnocchiul peste dinții unei furculițe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GnocchiGnocchi
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
12
Transferați gnocchiul format pe o foaie mare de copt. Continuați cu gnocchiul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GnocchiGnocchi
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
13
Între timp, aduceți o oală mare cu apă sărată la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
14
Adăugați gnocchi în 3 loturi și gătiți până se înmoaie, dar încă ferm la mușcătură, amestecând ocazional, aproximativ 5 până la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GnocchiGnocchi
15
Scurgeți gnocchiul folosind o lingură pliată pe o foaie de copt. Cort cu folie pentru a păstra cald și să continue cu gnocchi rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GnocchiGnocchi
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
16
Pentru sosul de unt brun: în timp ce gnocchiul gătește topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu. Când untul s-a topit adăugați frunzele de salvie. Continuați să gătiți, învârtind untul ocazional, până când spuma dispare și solidele din lapte încep să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
GnocchiGnocchi
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
17
Scoateți tigaia de pe foc. Se amestecă scorțișoara, siropul de arțar, sarea și piperul. Atenție, amestecul se va balona. Se amestecă ușor amestecul. Când bulele scad, aruncați gnocchiul gătit în untul brun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Făină Universală, Plus Făină De BancăFăină Universală, Plus Făină De Bancă
GnocchiGnocchi
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
18
Transferați gnocchiul într-un vas de servire și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GnocchiGnocchi

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italianul poate fi asociat cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Badian un Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (jumătate de sticlă). Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 11 dolari pe sticlă.
Badia a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (jumătate de sticlă)
Badia a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (jumătate de sticlă)
Este un vin Fructat, moale și tipic, care este deosebit de prietenos cu alimentele.
DificultateExpert
Gata În55 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista