Gnocchi de cartofi dulci cu salvie prăjită și castane ras

Gnocchi de cartofi dulci cu salvie prăjită și castane ras
Gnocchi de cartofi dulci cu salvie prăjită și castane ras ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 1,03 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 442 calorii. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de ore. Un amestec de nucșoară, parmigiano-reggiano, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Gnocchi de cartofi dulci cu slănină și salvie, Gnocchi de cartofi dulci cu unt brun și salvie, și Gnocchi De Cartofi Dulci Cu Arțar Scorțișoară Salvie Unt Brun.

Instrucțiuni

1
Preincalziti cuptorul la 450 F cu rack în mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Pătrundeți cartofii roșii și dulci în mai multe locuri cu o furculiță, apoi coaceți într-o tigaie cu 4 fețe până când sunt fragede, 45 de minute până la 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi DulciCartofi Dulci
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
3
Se răcește ușor cartofii, apoi se curăță și se forțează prin ricer în tigaie, răspândindu-se într-un strat uniform. Răciți cartofii complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Ricer De CartofiRicer De Cartofi
TigaieTigaie
4
Făinați ușor 2 sau 3 foi mari de copt sau tapetați cu hârtie pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
5
Bateți împreună oul, nucșoara, 1 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NucșoarăNucșoară
PiperPiper
SareSare
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Adunați cartofii într-o movilă în tigaie, folosind un răzuitor de patiserie dacă aveți unul și formați o fântână în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Se toarnă amestecul de ouă în bine, apoi se frământă în cartofi. Frământați în brânză și 1 1/2 căni de făină, apoi frământați, adăugând mai multă făină după cum este necesar, până când amestecul formează un aluat neted, dar ușor lipicios. Se pudrează ușor cu puțină făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
BrânzăBrânză
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
8
Tăiați aluatul în 6 bucăți. Formați 1 bucată de aluat într-o frânghie groasă de 1/2 inch pe o suprafață ușor făinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
9
Tăiați frânghia în bucăți de 1/2 inch. Rulați ușor fiecare bucată într-o bilă și praf ușor cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
RolaRola
10
Repetați cu restul de 5 bucăți de aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
11
Întoarceți o furculiță și țineți-o la un unghi de 45 de grade, cu vârfuri de dinți care ating suprafața de lucru. Lucrând cu 1 la un moment dat, rulați gnocchi în jos dinți de furculiță, apăsând cu degetul mare, pentru a face creste pe 1 parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GnocchiGnocchi
RolaRola
12
Transferați gnocchi așa cum s-a format pe foi de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GnocchiGnocchi
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
1
Încălziți uleiul într-o tigaie grea de 12 inci la foc mediu până când strălucește. Prăjiți frunzele de salvie în 3 loturi, amestecând, până când devin doar o nuanță mai deschisă și mai clare (vor continua să fie clare pe măsură ce se răcesc), aproximativ 30 de secunde pe lot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Transferați pe prosoape de hârtie pentru a se scurge. Condimentează ușor cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
3
Prăjiți castanele în 3 loturi, amestecând, până devin aurii și crocante, aproximativ 30 de secunde pe lot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CastaneCastane
4
Transferați pe prosoape de hârtie pentru a se scurge. Condimentează ușor cu sare. Rezervați ulei în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
TigaieTigaie
1
Adăugați untul în ulei în tigaie cu 1/2 linguriță sare și gătiți până se rumenesc, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Se ia de pe foc.
1
Adăugați jumătate de gnocchi într-o oală de paste cu apă clocotită bine sărată și amestecați. Gatiti pana plutesc la suprafata, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GnocchiGnocchi
PastePaste
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Transferați cu o lingură cu fante în tigaie cu sos de unt. Gatiti gnocchi rămase în același mod, transferul la tigaie ca fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GnocchiGnocchi
UntUnt
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
TigaieTigaie
3
Încălziți gnocchi în tigaie la foc mediu, amestecând pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GnocchiGnocchi
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Se servește presărat cu salvie prăjită și castane și brânză rasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CastaneCastane
BrânzăBrânză
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
1
* Gnocchi nefierți pot fi congelați (mai întâi în 1 strat pe o foaie de copt, apoi transferați într-o pungă sigilabilă) până la 1 lună. Nu dezghețați înainte de gătit. * Castanele pot fi feliate cu 1 zi înainte și păstrate într-un recipient etanș la temperatura camerei răcoroase.* Sosul și toppingul pot fi înjumătățite; faceți o rețetă completă de gnocchi și înghețați jumătate din ea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CastaneCastane
GnocchiGnocchi
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
DificultateExpert
Gata În25 hrs
Porții6
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista