Gnocchi al Ragu di Seppie (găluște de cartofi cu Ragu de sepie)

Gnocchi al Ragu di Seppie (găluște de cartofi cu Ragu de sepie)
Rețeta Gnocchi al Ragu di Seppie (găluște de cartofi cu ragu de sepie) este gata în aproximativ 2 ore și 1 minute și este cu siguranță un excelent lactate gratuit și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă face 4 porții cu 1069 calorii, 52G de proteine, și 42G de grăsime fiecare. Pentru $ 8.02 pe portie, această rețetă acoperă 55% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sare, ulei de măsline, vin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 69%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare sunt Ragu de miel cu Gnocchi de cartofi: Pasticcio di Agnello con Gnocchi di Patate, Gnocchi crocanti de cartofi cu Pastrama Ragu, și Gnocchi de cartofi dulci cu Ragu de porc.

Instrucțiuni

1
Pregătiți gnocchiul conform rețetei și țineți-l în ulei până când este gata de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GnocchiGnocchi
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
2
Într-o tigaie de 12 până la 14 inci, încălziți uleiul de măsline la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Adăugați usturoiul și ceapa și transpirați 6 minute, până când sunt moi și translucide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Adăugați cimbru și sepie și creșteți căldura la mediu-mare. Gatiti, amestecand regulat, timp de inca 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SepieSepie
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
5
Adăugați vinul și sarea și piperul după gust și reduceți căldura la foc mic. Gătiti, neacoperit, timp de 40 de minute, până când amestecul a devenit de consistență ragu, reglând umezeala cu puțin mai mult vin sau ulei de măsline, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
6
Aduceți 6 litri de apă la fiert și adăugați 2 linguri de sare. Aruncați gnocchiul în apa clocotită și gătiți până când plutesc agresiv, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GnocchiGnocchi
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
7
Scurgeți gnocchiul, rezervând apa de gătit și adăugați-le în tigaie cu ragu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GnocchiGnocchi
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Adăugați puțină apă de gătit dacă sosul este prea gros. Aruncați la foc mediu-mare 30 de secunde, apoi serviți imediat în 4 boluri de paste încălzite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
9
Fierbeți cartofii întregi până când sunt moi (aproximativ 45 de minute). În timp ce este încă cald, curățați și treceți prin moara de legume pe placa de paste curată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
10
Setați 6 litri de apă să fiarbă într-o oală mare de spaghete. Configurați baie de gheață cu 6 căni de gheață și 6 căni de apă lângă apă clocotită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru DecorFrunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru Decor
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Vermut StropitorVermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
11
Faceți bine în centrul cartofilor și presărați peste tot cu făină, folosind toată făina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
12
Așezați oul și sarea în centrul puțului și folosind o furculiță, amestecați în făină și cartofi, la fel ca prepararea pastelor normale. Odată ce oul este amestecat, aduceți aluatul împreună, frământând ușor până se formează o bilă. Frământați ușor încă 4 minute până când mingea este uscată la atingere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
13
Rotiți bilele de aluat de dimensiuni de baseball în dibluri cu diametrul de 3/4 inci și tăiați diblurile în bucăți lungi de 1 inch. Scutura bucăți de pe furculiță sau partea concavă de brânză răzătoare până diblu este terminat. Aruncați aceste bucăți în apă clocotită și gătiți până când plutesc (aproximativ 2 minute). Între timp, continuați cu aluatul rămas, formând dibluri, tăind în bucăți de 1 inch și îndepărtând furculița. Ca gnocchi plutesc la partea de sus a apei de fierbere, scoateți-le la baie de gheață. Continuați până când toate au fost răcite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GnocchiGnocchi
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Bomboane Life SaversBomboane Life Savers
Vermut StropitorVermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
RăzătoareRăzătoare
14
Lăsați să stea câteva minute în baie și să se scurgă din gheață și apă. Aruncați cu 1/2 cană ulei de canola și depozitați acoperit la frigider până la 48 de ore până când este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Vermut StropitorVermut Stropitor
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 1 m.
Porții4
Scor De Sănătate73
Revista