Glisoare de porc trase cu sos BBQ de muștar și ceapă murată
Glisoarele de porc trase cu sos BBQ muștar și ceapă murată este un lactate gratuit hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 150g de proteine, 55g de grăsime, și un total de 1840 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $ 6.75 pe portie, această rețetă acoperă 72% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ceapă, piper măcinat, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ BBQ Chinezesc tras glisoare de porc cu Cukes murate și morcovi și sos de muștar dulce și fierbinte, Glisiere de porc cu muștar de arțar cu ceapă caramelizată, și Ceapă murată la grătar.
Instrucțiuni
1
Într-o oală medie, combinați toate ingredientele, cu excepția cepei, cu 3/4 cană de apă. Se aduce la fierbere, se adaugă ceapa și se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Se lasă să stea până se răcește, aproximativ 1 oră.
3
Serviți cu glisoare.
1
Într-o cratiță mică la foc mediu, amestecați toate ingredientele împreună. Gatiti 5 minute si scoateti-l de pe foc.
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
1
Așezați o lingură plină de carne de porc trasă pe jumătățile inferioare ale rulourilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc Trasă
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
2
Stropiți cu sosul de grătar, acoperiți cu o parte din roșul murat și așezați jumătățile de rulou rămase deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
3
Așezați ceapa în partea de jos a unui aragaz lent de 5 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
4
Așezați umărul de porc, grăsimea și pielea în sus. în aragazul lent. Într-un castron mediu amestecați sosul de soia, usturoiul, piperul de sare și marmelada de portocale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marmeladă De Portocale
Umăr De Porc
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Se toarnă amestecul peste carnea de porc. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
6
Scoateți umărul pe un platou de servire și lăsați să se odihnească 5 minute. Împărțiți o parte din carne cu o furculiță și aranjați pe platou. Lăsați restul de carne pe os pentru a-l menține cald și umed și lăsați-l pe oaspete să-l scoată de pe măsură ce au nevoie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
7
Înfășurați tortilele în prosoape umede, 10 până la un prosop și cuptorul cu microunde la înălțime timp de 30 de secunde. Setați carne de porc și tortilla cu varză Slaw și au oaspeții asambla propriile tacos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
(rezervati 1 Lingura)
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
8
Combinați varza mărunțită și morcovii răzuți într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rezervati 1 Lingura)
Grăsime De Porc înapoi
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Adăugați oțet, sare și piper și aruncați pentru a combina. Acoperiți cu un prosop umed și lăsați să stea la frigider cel puțin 1 oră sau până la 8 ore. Utilizați ca topping pentru tacos de porc tras.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc Trasă
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă