Glisoare De Ananas De Pui La Grătar

Glisoarele de ananas de pui la grătar ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. Această rețetă face 6 porții cu 205 calorii, 16g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru $1.27 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Allrecipes. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de sos teriyaki, chifle hawaiene, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 40%, ceea ce este destul de bun. Încercați Glisoare De Ananas De Pui La Grătar, Glisoare de burger cu coriandru la grătar cu teriyaki și ananas, și Salată de pui și ananas la grătar cu ananas-sos Serrano pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți împreună sucul de lămâie, sucul de lămâie, oțetul de cidru, sarea și piperul într-un vas mare de sticlă sau ceramică.
Adăugați puiul și aruncați pentru a acoperi uniform. Acoperiți vasul cu folie de plastic și marinați la frigider timp de 1 oră.
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură medie-mare și ungeți ușor grătarul.
Scoateți puiul din marinată și scuturați excesul. Aruncați marinada rămasă. Grătiți puiul timp de 5 până la 7 minute pe fiecare parte sau până când sucurile se limpezesc când puiul este străpuns cu o furculiță. Puneți ananasul la grătar timp de 2 până la 3 minute pe fiecare parte sau până când apar semne de încălzire și grătar.
Întindeți 1 linguriță de sos teriyaki pe jumătatea inferioară a unui rulou prăjit; apoi adăugați o frunză de salată, o bucată de pui, o rundă de ananas și o felie de ceapă. Înlocuiți partea superioară și repetați cu rulourile rămase.