Glendora ' s Chocolate Fudge budinca (tort)
Budinca de ciocolată Fudge Glendora (tort) ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 429 calorii, 5g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru 57 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână zahăr, apă, făină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 33 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 50 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 48%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Glendora ' s Chocolate Fudge budinca (tort), Tort De Budincă Cu Ciocolată-Fudge, și Rețetă De Tort Cu Budincă Cu Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C). Ungeți un vas de copt superficial de 1 litru.
Bateți făina, praful de copt, zahărul alb, 2 linguri de pudră de cacao și sare împreună într-un bol mare.
Se amestecă laptele, uleiul și extractul de vanilie. Se amestecă nucile.
Se toarnă aluatul în vasul de copt pregătit.
Se amestecă zahărul brun și restul de 1/4 cană de pudră de cacao împreună; se presară peste aluat în vasul de copt.
Turnați apa clocotită încet peste vârful bătătorului și topping.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 40 de minute. Partea superioară a tortului va fi setată, iar partea inferioară va fi moale. Invertiți tortul fierbinte pe un platou pentru a servi.