Glazură Fiartă Pufoasă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de îngheț, așa că încercați glazura fiartă pufoasă. Pentru 15 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 122 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 8. 220 de oameni au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de zahăr, sirop de porumb, albușuri de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Încercați Glazură De Zahăr Brun Pufos, Glazură de zahăr brun pufos {Pat ' s s}, și Glazură De Zahăr Brun Pufos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați zahărul, apa, siropul de porumb și sarea într-o cratiță; amestecați până se amestecă bine. Se fierbe încet, fără agitare, până când amestecul se va roti un fir lung, atunci când un pic este scăzut de la o lingură (țineți lingura mare deasupra cratiță), sau ajunge la 238 - 242 grade F (114 - 117 grade C).
Într-un castron mare, bateți albușurile de ou cu un mixer până când sunt rigide, dar încă umede.
Turnați siropul fierbinte încet peste albușurile de ou în timp ce bateți. Continuați până când amestecul este foarte pufos și își va menține forma.
Adăugați vanilie și bateți până se amestecă. Dacă glazura nu pare suficient de rigidă, bateți în 2 sau 3 linguri de zahăr cofetari 1 lingură la un moment dat până când este suficient de rigidă pentru a-și menține forma.