Glazură De Zahăr Pudră

Glazură De Zahăr Pudră
Glazura de zahăr pudră ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de glazură. O porție conține 929 calorii, 2G de proteine, și 43G de grăsime. Această rețetă servește 10. Pentru 92 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți extract de vanillan, scurtare, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare sunt Gogoși de dovleac cu glazură de zahăr pudră și găuri de gogoși cu zahăr condimentat, Gogoși Cu Zahăr Pudră, și Donete De Zahăr Pudră.

Instrucțiuni

1
Bateți primele 4 ingrediente la viteză medie cu un mixer electric greu până la amestecare.
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
2
Adăugați zahăr pudră alternativ cu lapte evaporat, bătând la viteză mică până la amestecare după fiecare adăugare. Bateți la viteză medie 8 minute sau până când este ușor și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Uncii De Nucă De Cocos Rasă6 Uncii De Nucă De Cocos Rasă
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
3
Notă: glazura poate fi păstrată la frigider până la 2 săptămâni. Dacă utilizați un mixer portabil, pregătiți înghețarea în 2 loturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții10
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGlazură
Revista