Glazură De Zahăr Brun-Pralină

Glazură De Zahăr Brun-Pralină
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegetariană? Glazura de zahăr brun-Praline ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 5. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 315 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți zahăr brun ferm, unt, zahăr pudră și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 11 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 7%, care este improvizabil. Încercați Cupcakes Cu Zahăr Brun Cu Glazură De Unt Brun De La Martha, Cupcakes cu zahăr brun cu glazură de unt brun, și Tort de cafea cu scorțișoară și zahăr acoperit cu zahăr brun cu glazură de brânză cremă de vanilie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-un 1-qt. cratiță la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Bateți zahărul brun și siropul de porumb; gatiti 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
Sirop De PorumbSirop De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Adăugați zahăr pudră, lapte și vanilie; bateți până devine cremos (aproximativ 2 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
VanilieVanilie
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Se ia de pe foc și se folosește imediat.
1
Se toarnă imediat toată glazura de zahăr brun-pralină peste tortul răcit într-o mișcare circulară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
2
Tăiați tortul cu un cuțit zimțat.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit ZimțatCuțit Zimțat
DificultateUșor
Gata În11 m.
Porții5
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista