Glazură De Zahăr Brun-Pralină

Nevoie de o garnitură fără gluten și vegetariană? Glazura de zahăr brun-Praline ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 5. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 315 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți zahăr brun ferm, unt, zahăr pudră și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 11 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 7%, care este improvizabil. Încercați Cupcakes Cu Zahăr Brun Cu Glazură De Unt Brun De La Martha, Cupcakes cu zahăr brun cu glazură de unt brun, și Tort de cafea cu scorțișoară și zahăr acoperit cu zahăr brun cu glazură de brânză cremă de vanilie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul într-un 1-qt. cratiță la foc mediu.
Bateți zahărul brun și siropul de porumb; gatiti 1 minut.
Adăugați zahăr pudră, lapte și vanilie; bateți până devine cremos (aproximativ 2 minute).
Se ia de pe foc și se folosește imediat.
Se toarnă imediat toată glazura de zahăr brun-pralină peste tortul răcit într-o mișcare circulară.
Tăiați tortul cu un cuțit zimțat.