Glazură De Chili
Glazura de Chili ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de supă. Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană servește 2 și costă 69 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 0g de grăsime, și un total de 230 calorii. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Este o preț foarte rezonabil rețetă pentru fanii mâncării americane. Un amestec de fulgi de chili, zahăr, sos de soia și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 12%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Cod cu glazură de Chili citrice, Somon Fript Cu Glazură De Chili, și Somon Cu Glazură Dulce De Chili.
Instrucțiuni
Într - o tigaie de 2 până la 3 litri, combinați oțetul de orez, zahărul, sosul de soia și fulgii de chili. Se aduce la fierbere la foc mare și se gătește până când amestecul se reduce la 1/2 cană, 8 până la 10 minute. Utilizați fierbinte. Dacă faceți glazură cu până la 1 săptămână înainte, acoperiți și răciți; reîncălziți înainte de servire.