Glazură De Chili

Glazură De Chili
Glazura de Chili ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de supă. Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană servește 2 și costă 69 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 0g de grăsime, și un total de 230 calorii. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Este o preț foarte rezonabil rețetă pentru fanii mâncării americane. Un amestec de fulgi de chili, zahăr, sos de soia și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 12%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Cod cu glazură de Chili citrice, Somon Fript Cu Glazură De Chili, și Somon Cu Glazură Dulce De Chili.

Instrucțiuni

1
Într - o tigaie de 2 până la 3 litri, combinați oțetul de orez, zahărul, sosul de soia și fulgii de chili. Se aduce la fierbere la foc mare și se gătește până când amestecul se reduce la 1/2 cană, 8 până la 10 minute. Utilizați fierbinte. Dacă faceți glazură cu până la 1 săptămână înainte, acoperiți și răciți; reîncălziți înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1 1/2 Cani Sos De Prune1 1/2 Cani Sos De Prune
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate0
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista