Glazură De Caramel Sărată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de glazură, așa că încercați glazura de Caramel sărat. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 260 calorii, 0g de proteine, și 20g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Mergeți la magazin și ridicați apă, extract de vanillan, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă de la Chow are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Glazură De Caramel Sărat + Cadou De Carte De Bucate, Cupcakes de ciocolată cu glazură de Caramel sărat, și Cupcakes de ciocolată cu glazură de Caramel sărat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați scurt zahărul granulat și apa într-o cratiță mică și aduceți la fierbere la foc mediu-mare. Continuați să gătiți, fără a amesteca, până când amestecul devine de culoare chihlimbar închis, aproximativ 6 până la 7 minute.
Se ia de pe foc și se adaugă încet smântână și vanilie, amestecând cu o lingură de lemn până se omogenizează complet. Se lasă deoparte până se răcește la atingere, aproximativ 25 de minute.
Combinați untul și sarea în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu accesoriul cu palete și bateți la viteză medie-mare până când este deschis la culoare și pufos, aproximativ 3 minute. Reduceți viteza la minim, adăugați zahăr pudră și amestecați până se încorporează complet.Opriți mixerul și răzuiți părțile laterale ale bolului, apoi adăugați caramel. Bateți glazura la viteză medie-mare până când este aerisită și amestecată bine, aproximativ 2 minute. Acoperiți și refrigerați până la rigidizare, aproximativ 45 de minute, înainte de utilizare.