Gingersnaps Cu Cinci Condimente
Nevoie de o desert vegetarian? Gingersnaps cu cinci condimente ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție conține 93 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 36 și costă 13 cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ghimbir cristalizat, făină, siropul auriu al lui lyle și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Papuceii, Papuceii, și Papuceii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți împreună făina, pudra de cinci condimente, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un castron mic.
Pulsează ghimbirul cu 1/4 cană de zahăr într-un robot de bucătărie până la măcinat fin.
Adăugați siropul, untul, oul și restul de 3/4 cană de zahăr la procesor și amestecați până când amestecul este gros și cremos, aproximativ 3 minute.
Adăugați amestecul de făină și pulsați doar până se formează un aluat. Formați aluatul într-un disc și răciți, învelit în folie de plastic, cel puțin 8 ore pentru a permite dezvoltarea aromelor.
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 325 F. Liniați 2 foi mari de copt cu hârtie pergament.
Aluat sfert. Păstrând 3 bucăți rămase învelite în folie de plastic și răcite, întindeți 1 bucată de aluat pe o foaie de hârtie de ceară ușor făinată, cu un sucitor ușor făinat până la 3/4 inch grosime. (Dacă aluatul devine prea moale pentru a se întinde, se răcește pe hârtie de ceară până când este ferm.)
Tăiați rundele cu tăietorul și transferați-le pe 1 foaie de copt căptușită, aranjând fursecurile la aproximativ 2 inci distanță.
Coaceți prăjiturile până când sunt ușor umflate și o nuanță mai închisă, 10 până la 12 minute. Se răcește 5 minute pe foaie. Dacă doriți, faceți găuri cu vârful conductelor lângă margini pentru a atârna cookie-urile, apoi transferați cookie-urile (încă pe pergament) într-un suport pentru a se răci complet. (Cookie-urile se vor aplatiza ușor pe măsură ce se răcesc.)
În timp ce primul lot se coace, întindeți și tăiați un alt lot, aranjând fursecurile pe a doua foaie căptușită.
Coaceți în același mod, apoi adunați resturi și răciți până când aluatul este suficient de ferm pentru a se rerola, 15 până la 20 de minute. Faceți mai multe fursecuri cu resturi (resturi de reroll o singură dată) și bucăți de aluat rămase, foi de răcire și căptușite cu pergament proaspăt înainte de utilizare.
Dacă folosiți glazură și colorați-o, transferați loturi mici de glazură în boluri mici, 1 pentru fiecare culoare și nuanțați cu colorant alimentar. Puneți fiecare culoare de glazură într-o pungă de patiserie separată, apăsând excesul de aer. Răsuciți punga ferm chiar deasupra glazurii, apoi lipiți decorativ glazura pe fursecuri.
Lăsați glazura să se usuce complet (aproximativ 1 oră, în funcție de umiditate) înainte de a servi sau păstra fursecurile.
* Cookie-urile sunt cele mai bune atunci când aluatul este răcit 8 ore pentru a permite aromelor să se dezvolte, dar dacă vă grăbiți, aluatul poate fi răcit doar 2 ore. Aluatul poate fi răcit până la 3 zile.* Folosirea unei pungi de patiserie prevăzută cu un vârf de conducte are ca rezultat linii mai curate de glazură, dar puteți folosi pungi mici de plastic sigilabile. Puneți fiecare culoare de glazură într-o pungă sigilabilă separată, apăsând excesul de aer și decupați o deschidere de 3/4 inci în 1 colț inferior al fiecărei pungi.* Cookie-urile se păstrează, stratificate între foi de pergament dacă sunt înghețate, într-un recipient etanș la temperatura camerei 5 zile.