Gingerdoodles
Gingerdoodles este un vegetarian hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 48 și costă 10 cenți pe porție. O porție conține 68 calorii, 0g de proteine, și 4G de grăsime. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 28 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați sare, zahăr granulat, cuișoare măcinate și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 18 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Gingerdoodles, Cookie-Uri Gingerdoodles, și Moale și Chewy melasă Gingerdoodles pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 400 de foi de copt F. Liniați foile de copt cu hârtie pergament; pus deoparte.Bateți untul și zahărul cu un mixer electric până când sunt cremoase.
Adăugați ouăle și vanilia și bateți doar până incorporated.In un castron separat, se amestecă împreună făina, crema de tartru, scorțișoară, bicarbonat de sodiu și sare.
Adăugați amestecul de făină în amestecul de unt și amestecați până se omogenizează. Împărțiți aluatul în jumătate; așezați în boluri separate.
Adăugați melasă într-un castron de aluat și amestecați până se amestecă.
Combinați 1/4 cană de făină, ghimbir și cuișoare și adăugați în aluatul de melasă, amestecând până se amestecă bine
Răsuciți bucăți de 3/4 inch din fiecare aluat împreună; rulați în bile de aproximativ 1 1/4 inch, creând un efect marmorat.
Așezați, la 2 inci distanță, pe foile de copt pregătite.
Coaceți 8-10 minute sau până când marginile sunt maro auriu deschis. Se răcește 2 minute pe foaia de copt; se transferă în raftul de răcire.