Ginger Snap
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și vegetariană are 154 calorii, 3G de proteine, și 0g de grăsime per portie. Această rețetă servește 1. Pentru $1.9 pe portie, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați berea de ghimbir, bățul de scorțișoară, cookie-ul de turtă dulce și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Ginger Snap Pumpkin Pie cu cremă de ghimbir, Ginger Snap, și Ginger Snap Cookie-Uri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Turnați suficientă bere de ghimbir într-o farfurie pentru a acoperi și înmuiați un pahar de martini în farfurie pentru a acoperi janta. Scufundați-vă într-o farfurie cu fursecuri măcinate. Scoateți gheața în agitator.
Se toarnă suc de ghimbir, rom și schnapps de scorțișoară într-un agitator.
Adăugați un vârf de cuișoare măcinate. Separați un ou și adăugați albusul de ou în agitator. Agitați energic timp de cel puțin 20 de secunde până când băutura este spumoasă și spumoasă. Cu cât agitați mai mult, cu atât băutura este mai spumoasă.
Adăugați bere de ghimbir și amestecați ușor.
Garnisiți cu un băț de scorțișoară și un pătrat de ghimbir cristalizat și presărați blatul cu fursecuri de turtă fin măcinate.