Ghindă Squash pene cu arțar-Harissa glazura

Ghindă Squash pene cu arțar-Harissa glazura ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 110 calorii. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați unt, sirop de arțar, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal, FODMAP prietenos și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Pene Picante De Dovlecei De Ghindă Prăjită-2 Puncte, Unt Rumenit & Parmezan Acorn Squash Wedges, și Dulce Prăjită Rozmarin Acorn Squash Pene pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Aranjați dovleceii, tăiați părțile în sus, pe o foaie de copt căptușită cu pergament. Înveliți ușor dovlecelul cu spray de gătit; presărați uniform cu sare.
Combinați siropul, untul, 1 lingură de apă și harissa într-un bol, amestecând bine; stropiți uniform în fiecare cavitate de dovlecei.
Coaceți la 400 timp de 30 de minute.
Presărați dovlecelul uniform cu semințe de susan; coaceți 20 de minute sau până când semințele sunt prăjite și dovlecelul este fraged.