Pear Ginger Crisp cu Streusel sfărâmicios ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 489 calorii. Pentru $1.47 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, unt, marsala și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pear Crisp cu Topping de streusel de ovăz, Pere și uscate-cireșe crocante cu nucșoară-nuc Streusel, și Plăcintă Cu Afine Streusel-Y Sfărâmicioasă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Faceți streusel: Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Tapetați o foaie de copt cu margini cu pergament. Într-un castron al unui mixer de stand, amestecați ingredientele uscate.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Un Praf Mare De Sare Fină
Bomboanele Lui Peachie-o
3
Adăugați unt; se amestecă la viteză mică până se sfărâmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
4
Se întinde în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Coaceți până devin aurii la margini, 8 până la 10 minute; se amestecă.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Coaceți până devin aurii peste tot, 3 până la 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Lasă-l pe streusel să se răcească. Creșteți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Faceți pere: coaja și miezul fructelor, tăiate în 1 in. bucăți și amestecați ușor într-un castron mare cu suc de lămâie. Unt un 2-qt superficial. coaceți vasul și lăsați-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea Insertului
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Bomboanele Lui Peachie-o
9
Combinați zahărul și 2 linguri. apă într-un 3-4-qt. pan. Gatiti la foc mediu-mare pana cand zaharul incepe sa se rumeneasca in 1 loc, 4 pana la 7 minute. Tigaie învârtită ocazional, fierbeți până când zahărul se rumeneste, încă 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
10
Se ia de pe foc, se lasă să se răcească aproximativ 30 de secunde, apoi se amestecă ușor perele (zahărul se va prinde în pete). Întoarceți tigaia la căldură și gătiți, amestecând ocazional, până când zahărul se topește din nou, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în Sirop
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
11
Adăugați marsala, ghimbir, stafide, vanilie și sare. Reduceți căldura și fierbeți, amestecând ocazional, până când perele sunt doar fragede, 8 până la 10 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați perele în vasul pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, Rece
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Bomboane De Napolitană Necco
Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Jumătăți De Pere în Sirop
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
12
Adăugați untul în tigaie și gătiți până se topește. Amestec de lingură peste pere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
13
Împrăștiați streusel peste pere, apoi coaceți până când fructele clocotesc, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
14
Lăsați să se răcească aproximativ 10 minute.
15
Se servește cald, cu înghețată de vanilie sau creme frache.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Batoane De Bomboane De Caramel De Ciocolată (1,4 Uncii Fiecare), Zdrobite, împărțite
16
Faceți înainte: până la 3 ore, apoi reîncălziți într-un cuptor de 350 până la cald, aproximativ 20 de minute.